Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
bende geçmişim yazılıyı. En büyük çekincem istatistik bölümüydü muhtemelen kıl payı geçtim.Şimdiden herkese hayırlı olsun İnşallah adil referanssız ve hak edenlerin kazandığı bir mülakat olur.
-
@birsondakika Geçen seneki alımların çoğu istanbulda işbaşı yapmış zaten ileride tamamen istanbula taşınması söz konusu biraz baktım BDDK listesiyle baya bir ortak kişi var
-
Güvenlik soruşturması formunu dolduranınız var mı? Kardeşlerden sadece 18 yaş üzerini mi yazacağız, Elden verilen evrak için fotoğraflı çıktı alsak olur mu?
-
@arya peki ortak kazananları bu iki kurum da gözetiyor mu acaba
-
@JBSay katılıyorum sana . Herkes kendine yakisani yapsın.
-
Bence puanları inanılmaz şişirdiler. Zira ben spk dan çekinip girmemiştim zira bddk dan yüksek alıp iktisattan elenmiştim. Girmediğime pişman oldum. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Hakeden kazansın
-
@birsondakika mülakata bu kadar çok kişi kalmasının nedeni bu olabilir. SPK BDDK çok kişi gider diye fazla kişiyi sınavdan geçirmiş olabilir. Yoksa normalde o ingilizce sınavının bu kadar çok kişi geçmesi imkansızdı.
-
@arya Katılıyorum, bugün açıklasınlar BDDK yı ben mülakatına bile katılmam SPK nın yalnız açıklamaları lazım güvenlik soruşturmalarının bitmesini beklerlerse hiç bir mantığı kalmaz 3 aşağı 5 yukarı herkes SPK mülakatına da katılmış olur.
-
@menkul_kiymet evet sadece 18 yaş üstü . fotoğraflı çıktı ya da fotoğraf yapıştıracağız bende de fotoğraf kalmadı kurumlara gönder gönder. En iyi fotoğraflı çıktı almak.
-
@T.R.Malthus BDDK sınavı büyük ihtimalle SPK mülakattan önce açıklanır.Orayı kazanan herhalde gelmez SPK'ya . Birde büyük ihtimalle listede merkez uzmanlık kazanan kişiler de vardır.
-
Arkadaşlar bddk önce belli olsa ama spk ya sonra geçiş yapmak için ne yapmak gerekir ya da bddk ya girmeden spk sonucunu beklemek mi gerekir kurumlar arası geçiş vs nasıl oluyor bilen varsa yardımcı olabilir mi?
-
@oguzhan24 http://forum.tercihiniyap.net/topic/1366/feragat-dilekçesi?page=1 konusuna bakın isterseniz.
-
@impressiveunit sağolun
-
mülakat ile ilgili bilgisi tecrübesi olan var mı?
-
Arkadaşlar SPK gibi üst kurulların mülakatları nasıl oluyor? Ne kadar sürüyor? Neler soruluyor? Sadece soru cevap bilgi mi yoksa iş sohbet şekline dönebiliyor mu? Özellikle üst kurulların birinde olan @aliveli hocam siz bizi bir bilgilendirseniz? Nelere çalışmamız lazım gelir gibisinden?
-
@Keymarsh en uzun süren mülakatlar diyebiliriz. Adayı uzunca bir süre tanımaya çalışıyorlar tutarlı olmaya çalışın. Diğer taraftan alanınızla ilgili sorular geliyor kurum mevzuatı vs çok nadiren soruluyor.
-
@aliveli teşekkür ederim hocam.. iktisat ağırlıklı çalışacağız o zaman
-
Herkese hayirli olsun simdiden insallah mulakati da geceriz.
-
Arkadaşlar bu alımda yerleşenler İstanbul da mı istihdam edilecekler. Bir bilginiz var mı?
-
@hermonie çoğunluğu İstanbul olur. Ayrıca finans merkezi de bir kaç yıla biter tamamen yani en iyi ihtimalle 2-3 yıl içinde spk komple İstanbul'a taşınmış olur.