Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
Katılım yine düşüktü bizim 60 kişilik sınıfta son maliye sınavına giren 25 kişi vardı bi 200 kişiyi bulmaz sınava giren herhalde
-
@huzuri teşekkür ederim hocam
-
Arkadaşlar ticari matematikteki ilk faiz sorusunu hangi faizle çözdünüz
-
.....................................
-
@BahtsizBedevi Ertelenmiş dediğiniz normal bileşik faiz formülü ile çözülüyordu deilmi
-
-
@BahtsizBedevi
Neye göre bileşik faiz dediniz? Adam zaten esnaf değil mi... Esnaf adam bileşik faize uğramaz normalde. (TTK)
5 yıl geri ödemesiz saf basit faizli kredi olacak o... -
-
@ITALIANO-kpss @BahtsizBedevi 10000 rakamını sınavda bende buldum, basit faizden çözerseniz 11 binli tuhaf bir rakam geliyordu.Herhalde bileşiktir diye düşündüm bende fakat çözümden hemen önce kredi borcuna bileşik faiz uygulandığı varsayılmıştır yazdım artık sonucu ne kadar etkiler bilemiyorum.Yalnız kanun(lara)a göre yorum yapacak olsak, bileşik faiz hiç bir kredi borcunda uygulanmıyor bildiğim kadarıyla artık bakalım sonuçlardan anlarız.
-
-
Ne zaman açıklanacak sizce?
-
Tahminen söyluyorum 25-26 sı gibi ayın açıklanır. Tamamen tahmin
-
Haziran ilk haftası tahmin
-
Arkadaşlar bu aşımda aşınacak uz yardlar istanbulda mı istihdam edilecek?
-
Kurumu arasak mi yarin bu ne zaman aciklanacak
-
@Mimar
Şu kurumu seviyorum ya, gayet güzel cevap veriyorlar, umarım sınavı da geçerim -
@menkul_kiymet spk çok güzel bir kurum inşallah kazanırsınız, maaş hariç herşey çalışmak için ideal .
-
@aliveli inşallah hocam, benim için maaştan çok mesleki tatmin önemli, umarım olur
-
@aliveli ne kadar maaslar hocam
-
@Mimar uzman yardımcısı maaşı 4 bin tl yeni başlayan için.