Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@aliveli neresi kötü hocam
-
@Mimar şimdi hep beraber istanbul ev kiraları yazalım hocam arama motoruna
-
kuruma alınacak iibflilerin tamamının istanbul'da istihdam edileceği söylendi. hukukçular da başlangıç için ankara'da olacakmış ama kurum ataşehir'deki (yanlış hatırlamıyorsam yeni binaa orada inşaa ediliyor şuan) binasına taşınınca onların da tamamı istanbul'a gidecekmiş. istanbul'daki hayatın zorluğunu görünce ankara'nın taşını toprağını öpen biriyim. ama istanbul'u sevenler ve özel nedenlerden ötürü orada yaşamak isteyenler için ideal bir tercih olur. çünkü arkadaşların da belirttiği gibi çok kaliteli bir kurum.
-
@zumruduanka kurumu yeni mi aradınız sonuçlar hakkında bilgi öğrenebildiniz mi bu hafta açıklanır mı sizce?
-
..............
-
Açıklandı
-
..............
-
Önce soruşturmayı mı yapacak
-
Arkadaslar çalişma yeri kesin İstanbul mu?
-
@Ötüken Bddk önce mülakat sonra soruşturma demişti ama sonuçlar belli olmadan soruşturma için belge istediler bugün ve mülakat yapalı 1 ay oldu bence spk mülakata başlamadan soruşturmayı başlatıp birlikte sonuçlandıracaktır. Aslında böylesi daha iyi en azından kesin sonuç tek seferde öğrenilmiş olur 1 2 haftaya mülakata da çağırırlar diye düşünüyorum.
-
@oguzhan24 cevap için teşekkür ederim sayın Oğuzhan24
-
..............
-
@BahtsizBedevi Teşekkür ederim hocam
-
..............
-
@BahtsizBedevi ayrintili bilgi için tekrardan teşekkürler hocam
-
Puanları görebiliyor muyuz hocam ben sadece listeyi gördüm acaba gözden mi kaçırıyorum?
-
..............
-
Bende listedeyim acaba BDDK ile ortak kazanan çok var mı? Kaç kişi gelmez mülakata
-
@arya kurul şuan Ankara'da olduğu için bddk mülakatına nazaran daha çok katılım olur diye düşünüyorum hocam
-
Herkese hayırlı olsun. Daha once bu mulakata giren var mi