Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
Listeler ne zaman açıklanır, bilgisi olan var mı arkadaşlar
-
Son bir hafta. Alesle aynı güne denk getirilmesi handikap.
-
Listeler açıklanmış:
Uzman Yard. 80,02145
Uzman Hukukçu Yard. 80,69522
Bilişim 82,50828 Puan ile kapatmış, -
500 kişiyi dolduramamış 382 kişi hepsi gelir mi acaba?
-
@Keymarsh gelmez hocam çok net söylüyorum en 82 fire
-
@aliveli hocam çok özel değilse hangi üst kurulda görevlisiniz acaba?
Bir de ben de üst kurulları hedefliyorum buradan ya da özelden bir kaç şey sorabilir miyim?
-
yine spk yine dolmayan listeler o istatistik olduğu sürece o listeler dolmaz ben başvurmadım mesela
-
89,56 puan ile basvurmadım . Zaten bu sınavı geçecek olan herkesin işe alınması lazım. En zor kurum sınavı bu sınavdır.
-
@menkul_kiymet ben listeyi goremedim link atar misiniz
-
@Teklif-eğrisi http://www.spk.gov.tr/duyurugoster.aspx?aid=20170502&subid=1&ct=c&yanmenuid=1 buradan ulaşabilirsiniz
-
Kaç katı aday mülakata kalacak bilgisi olan var mı? Aynı gün thy'de sınava çağırıyor, spk'yla ikisi kıyaslanmaz bile ama klasik sınavda kendimi yeterli görmediğim için thy'de şansımı daha yüksek görüyorum o yüzden thy'nin sınavına gitmeyi düşünüyorum.
-
@margaretthatcher 4 katı olur diye tahmin ediyorum. Kaldı ki yazılı sınav ağır olacağı için o 4 katı bile bulamayabilir.
Edit : Biraz önce baktım 2014 te 28 kişilik uzm. yard. alımı için mülakata 61 kişi çağrılmış. -
@JBSay teşekkürler hocam emek veren herkesin gönlüne göre olur inşallah
-
Hesap makinesi serbest mi arkadaşlar
-
Arkadaşlar ben kuruma gidemem sabah gidince sorunsuz alabiliriz dimi giriş belgelerini
-
-
cumartesi sabah: iktisat, hukuk
öğleden sonra: matematik, ingilizce
pazar: maliye ve muhasebe
gerçi cızırtılı aldım cevabı ama anlamışımdır herhalde -
Bu arada kalem kursun kalem degil mi ?? Gecen girdigim bir klasik sinavda tukenmez kalem sartti ve malum yazdigini silemiyorsun..oyle olunca da dusunmeden yazamiyorsun sonucta ise yetismiyor..
-
@JBSay tükenmez kalemimiz de olacakmış, soramadım niye, telefonum sorunlu
-
@impressiveunit buyuk ihtimal ceviri belki iktisatta grafik muhasebe de monografi tablolari oyle cizdirilebilir.. Malum sinav cok kolay ya bi onlar eksik