Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@preacher Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017) içinde söyledi:
@NnN sınav oldukça kazık boru bir klasik sınav maalesef
oldukça net
-
Bilişim sorularına ulaşabilen var mı ?
-
Aradım kurumu cumartesi sabah erken gelirseniz belgeyi veririz dediler. Bu arada ben çok düşündüm taşındım basvurmamaya karar verdim. Monografi yapamıyorum diye..
-
@preacher sinav yerine mi yoksa kuruma mi erken gelirseniz dedi hocam
-
@Mimar sınav yeri hocam. Büyük ihtimal sınav gozetmeni Kendi personeli olacak
-
Puanim yeterli ama sinav beni korkutuyor.istatistik kismi ozellikle cunku hicbir bilgim yok.gecmis yillarin sorulari da oldukca zor gorunuyor.sanirim basvurmayacagim
-
arkadaşlar bu finans sorularını nasıl çözebiliriz geçmiş yıl soruları bana baya baba geldi finans ve istatistik bilgim zayıf oluğu için mi böyle geldi acaba bakabileceğim kaynak not vs var mıdır_
-
Bilişim soruları bulan, bilgisi olan yok mu
-
İstatstik soruları çok çok kolay bu konuda yakınmanızı anlayamadım. Ekononetri mezunuyum fakat bundan bagımsız olarak herkesın yapabılecegı basit soular yanı. Anlatsam bes dakıkada anlarsınız o soruları.
Ancak asıl önemli olan 4 bin tl nın istanbulda hiç bir işe yaramayacagını sadece hayatta kalmayı sağlayacagını dusunuyorum. Spk nın ilerde ne gibi bir özel sektör faydası olabılır veya baska üst kurulların.
-
@hussle anlatır mısınız cidden
-
@üyeadı5
Pm e bakın. Numaramı yazdım watsapdan ulasırsınız. Tabı benım sorularımada cvp vermek kaydıyla -
Öyle bir anlattınız ki sınavı. Korktum ve başvurmama kararı aldım
-
btkya başvurmuş olup da buraya da başvuran var mı?
-
Kurumu arayan oldu mu? Ne zaman açıklanırmış listeler?
VMY ile aynı zamana geldiği için çok başvuru yok herhalde? Başlık ölü kalmış resmen!?
-
:gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag:
-
@May hocam ondan bahsetmiyorum. Başvuru süreçleri yakın zamanlara denk geldi onu demek istedim. Zaten Vmy var Guy var deyip insanlar başvurmadı mı acaba nedir durum diye sormak istedim sadece.. Başlıkta da yazan yok ondan soruyorum..
-
..........
-
:gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag:
-
@piraye BDDK murakiplik önceki yıl soruları da böyle zordu ama bu sene geçen senelere göre daha rahattı birde maliye ve finans iktisat ile birleşik tek sınav yapılarak insanlar rahatlatıldı. Spk için de benzeri olabilir diye düşünüyorum çünkü ilan da 6 ders başlığı var ancak cumartesi sabah ve öğleden sonra pazar sadece öğleden sonra yazması bir iki dersi bir arada yapabilecekleri kanısını oluşturuyor. Hem de sorular daha kpss formatında olur bddk gibi öbür türlü gerçekten kazık bir sınav ve konuların 1 ayda yetişmesi mümkün değildi.
-
Muhasebeye maliyet muhasebesi dahil mi arkadaşlar?