Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
Arkadaşlar spknın sınavı açıklama hızı ve sözlü sınav tarihini belirleme konusunda gecmiş yıllardan bilgi sahibi olan birileri var mı? Avukatlık stajım 25 mayısta bitiyor. Tahminimce haziran ortalarında staj bitim belgemi alırım. Yetişebilir miyim mülakata?
-
Kimse mi girmiyo bu sinava arkadaşlar ya istatistik kismina takılıyorum ben nasil calisavagiz buna
-
@vurdugungololsun hocam mayıs sonunda yazılı sonuçları açıklansa, haziran ortasından her türlü daha sonra olur mülakatlar o açıdan yetişirsin. Ayrıca baroyu biraz sıkıştırsan işler hızlanır.
-
@aliveli eyvallah hocam saolunuz. o zaman basvurayım ben bu ilana
-
@vurdugungololsun basvurun hocam kolay gelsin
-
ALES ile aynı gün. 85 puanla Bilişim kadrosuna başvurmayı düşünüyordum. İki sınavdan birini feda edicem görünüşe göre.
-
Yarışma sınavına kabul edilecek adaylara Kurul yazılı, e-posta veya telefonla ayrıca bildirim yapmakla mükellef değildir. Sınava Giriş Belgeleri 04-05 Mayıs 2017 tarihlerinde saat 17:30’a kadar adaylara Ankara Merkezden elden verilecektir.
Bu ibareyi şimdi gördüm. İlk defa böyle bir uygulamayla karşılaşıyorum. Neden online ulaşım sağlanmıyor giriş belgelerine ?
-
Şimdi bu alınan gih için uzman yardımcısi çalışma yeri Ankara mi İstanbul mu olacak net olarak?
-
@rmazandavulcusu sırf bu yüzden basvurmasam mı acaba diye düşünüyorum. Geçen yıl MKE müfettişi sınavında da aynı durum vardı aradık kurumu sınavdan önce elden dağıttılar herkese . Siz kurumu aradınız mı
-
@preacher hayır hocam aramadım. Aramayı düşünüyorum. Sınav sabahı elden veremeyiz derlerse bu iş yatar.
-
Elden evrak teslim eden var mı arkadaşlar ?kızılaydan nasıl gidebiliriz ? Ankara'yı çok bilmiyorum
-
@Ötüken hocam metroyla gidebilirsiniz kızılay çayyolu metrosu yakınından geçiyor
-
@aliveli teşekkür ederim hocam
-
SPK başvurusunda diplomanın fotokopisi yazıyor. Onaylı fotokopi mi düz fotokopi mi? Arayan oldu mu SPK'yı?
-
@Keymarsh şimdi aradım, diplomanın sadece önlü arkalı fotokopisinin yeterli olduğunu söylediler.
-
Aday no kismina ne yaziyoruz
-
@menkul_kiymet eyw hocam teşekkür ederim bilgilendirme için
-
Sınav klasik mi test mi oluyor acaba? Sanırım ilanda buna dair bir bilgi yok.
-
@NnN KLASİK USULDE YAPILACAK
-
@NnN sınav oldukça kazık boru bir klasik sınav maalesef