Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@piraye burdayiz
-
Bizim sonuclar siteden neden kaldirildi acaba? Sinav ilani filan dururken sonucun kaldirilmasi .......
-
@Mimar Belkide mülakat listesini oluşturuyorlardır eğer evrak gönderen olmamışsa falan yeni düzenleme yapılıyordur.
-
@Mimar önceki yılların da dikkat ettiyseniz sadece mülakat sonuçları listesi var yani farklı liste yayınlanınca diğeri kaldırılıyor muhtemelen. Umarım bayram öncesi çağırırlar da en geç temmuz a belli olur
-
@oguzhan24 liste yayinlanmak uzere yanin oyle mi dersiniz . Bayrama bi sey kalmadi keske oncesinde olsa ama sanmıyorum ben . Yine de insallah olur
-
Herkese iyi günler;
Önceden SPK mülakatına giren arkadaşlara soruyorum; mülakatın bir kısmı ingilizce filan oluyor mu? Kalkınma Bakanlığı mülakatının bir kısmının (bi 20 dk yakınının) ingilizce olduğunu duymuştum.
-
@Keymarsh Let's continue in English , gibi bir durum yaşıcaksak hazırlıklı olmak lazım, bende merak ettim şimdi
-
@menkul_kiymet daha önce girenlerden mülakatta ingilizce kısım oldu gibi bir şey duymadım. Olsa biri söylerdi herhalde.
-
Simdi bu spk nasi bi meslektir, mesleki tatmin varmidir, ataninca mutlu olur muyuz yoksa is yukunden dolayi bunalip kacmaya calisir miyiz @paretowilfredo @aliveli bizi bilgilendirir misinz
-
arayıp bilgi alan oldu mu? Yökdille çakışmasın da:(
-
Teknik soruları ingilizce sorularını geçtik sadece tanıssak yeterli mülakat uzun sürüyor diyen arkadaşlar ne sorduklarına dair bilgiye sahip mi? neye çalışcağımızı bilmiyoruz.
-
@oguzhan24 soruşturma normalde uzun sürüyor temmuza her türlü kalır malesef
-
Bizim sonuçları yeniden yuklemisler siteye. Bu işte bir iş var ya hayırlısı.
-
@Mimar aynı kuşkuya bende düştüm. Daha önce bir kurum sınavında yanlış hatırlamıyorsam yine mülakat listesi yayınlanıp kaldırıldı tekrar yayınlandı. Kontrol ettiğimizde listedeki son 2-3 isim değişmişti. Kuruma sorduğumuzda son adayların şartları taşımadığı anlaşıldı vs demişlerdi. Şurada nispeten referansın az işlediği kurum diye umut ediyoruz İnşallah yanılmayız.
-
Kurumu arayan olduysa liste neden kaldirildi gibisinden ondan tekrar yüklemis olabilirler.
-
@ebruuu cok mu iyi niyetlisiniz acaba
-
Merhaba arkadaşlar. Kurum ilan sayfasına koyduğu yazılı sonuç listesini kaldırmış, geri koymuş bunda bişey yok, daha önce de baska kurumlarda da karşılaştığım durumlar. Listede değişen bir durum da yok, yani aynı liste. Benim en çok takıldığım güvenlik soruşturması formunu mülakat öncesi istemeleri, mülakata daha az aday çağırıp daha kolay eleme yapmak maksatlı diye düşünüyorum. ( Ki böyleyse de niye bilişim uzman yardımcılığı kazananlar listesinde azami 20 kişi olması gerekirken 27 kişi var onu da anlamış değilim.) Gerçi bunla ilgili bazı arkadaşlar daha yorumlarda bulunmuş ama pek tatmin edici gelmedi bana. Demek istediğim "niçin" diye sormamız gereken daha önemli sorular var. Ve malesef bekleyip görmekten başka çaremiz yok. Herkesin hakkına hayırlısı..
-
Ya arkadaşlar bu sene çok fazla liyakat vs ile değil daha çok güvenlik unsurlu alımlar oluyor bunu da malesef tanıdık güvenilir referans olanlar beceriyor belki ilan kalkıp tekrar gelmesinin bununla ilgisi yok ama kimse de sadece başarısına güvenip çok büyük hayallere girmesin sonra gerçekten çok üzülüyoruz bu kadar emek üstüne inşallah zayi olmaz ama birazda fazla iyi niyet gibi şeyleri bırakmak lazım hele ki geçtiğimiz dönemde ülkede yaşananları görmüşken. Malum devlet içerisinde bir devlet daha çıkmış böyle bir süreçte normal anlayışla beklemek gülünç bence ha bu referans mevzu adil mi bence de değil ama malesef gerçekler bunlar.
-
@piglet ben hic böyle düşünmemiştim adam mukakata girmeye hak kazanmış tabiki girecek. Yok seni soruşturduk olumsuz cikti, mulakata almıyoruz mu diycekler !
@oguzhan24 hocam napalim biz de mi referans bulalım,bu duzene ortak mi olalim, hakka mi girelim. Seni suçlamiyorum da keske böyle olmasa . Bu mülakatta haksizlik edenler kadar, sistemi bu sekilde ayarlayan yöneticiler de sorumlular. Haksızlığa mahal veren uygulamalari yuzunden hesap verecekler. Ilerde yönetici olacak kesim bizleriz. Biz de bu sekilde davranmayalim arkadaşlar. -
...........................