Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
Evine sorusturma icin polis gelen var mi arkadaşlar
-
@Mimar sende böyle bir durum mu söz konusu?
Bu arada eğer mülakatımız soruşturma sonrasına kaldıysa işimiz yaş! Ekim-Kasım aylarına uzarsa şaşırmam. JGK Sivil Memur için 21 şubatta güvenlik sorusturması formunu vermiştim. 4.5 olcak ama hala ses yok beklemedeyim. -
@piglet aynen. şu an zaten soruşturma yapılıyor hocam. sonrasinda Mülakat olacak iste.
-
Isteseler mulakattan sonra da yapabilirler sorusturmayi. Tedas oyle yapti.
-
@ebruuu sorusturma formunu hemen istediler. Simdi yaptıkları cok acik bence
-
Kesinlikle simdi yaptiklari cok acık. Cunku evrakı gönderirken kurumu aramıstım. Bana bir an önce evraklarınızı gönderin demişlerdi. Son teslim gününde evraklar emniyete gidecek dediklerine göre??
-
@Mimar sorusturma tabiki simdi yapiliyor. Ben diyorum ki bekletmeselerdi bizi de mulakattan sonra al personelini ise. Sonra kac ayda yapacaklarsa sorusturmayi yapsalardi
-
@ebruuu soruşturmanın ne anlamı kalır o zaman Asıl problem soruşturma yapan kurumların işini yavaş yapıyor olması ve her kurum için aynı kişiye tekrar tekrar soruşturma başlatılması. Eğer öncesinde farklı kurumda bakıldı ya da başladı ise oradan devam edilse bu kadar uzamaz 1.5 ay da sonuç alır herkes malesef bunlar olması gerekenler ancak realite farklı.
-
Kurumu arayan yada kuruma mail atan varmı hic?
-
Bu baslik beni heyecanlandiriyor
-
@piglet anlasilan yok kardes . Ne meraksiz ve sabirli bir grubuz
-
içerik kaldırılmıştır.
-
@Captain-America yazık yaa bunun icin mi üye oldun ne zahmet ettin :)) dur madem okadar zahmet ettin cevap vereyim: kurumu aradığımda ulaşamıyorum, hat düşmüyo. Mail ile görüstüm iki kez. Sürekli yazıp sormanın bi anlamı yok. Acaba üsenmeyip baska ulaşan varmı diye öğrenmek istedim.
Merakın gitti mi? -
-
Btk da 45 kisi alacak olmasına ragmen 5aydir mulakat sinucu aciklamadi bizimki de boyle olur mu sizce arkadaşlar tirsmaya basladim
-
@Mimar btk hala açıklanmamış mı ne günlere kaldık şubat mıydı ocak mıydı o sınav kaç ay olmuş hayırlısı artık yapacak bir şey yok
-
Anlasilan isler bir hayli yavas ilerliyor .Sonunda yerlessek bari.
-
.........
-
Sindi bu mülakat tarihi ile ilgili hiç duyum yok mu arkadaşlar kimsede yahu
-
@Mimar yok arkadaşım malesef yok ve ben gittikçe korkuyorum çok daha geç belli olacak diye. Belki de bazılarının dediği gibi eylül ekim dönemine kalabilir. İşin ilginç tarafı milli savunma da soruşturma başlayınca 1 hafta içinde polis vs gelmişti sormak için spk için 1 ay oldu ne gelen var ne de çevreye,komşulara soran eden. Oldukça yavaş gittiği kesin belki de hiç ilerlemiyor. Böyle umutsuzca konuşmak istemem ama durumumuz bu şuan.