Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@oguzhan24 nerden duydun hocam guvenilir mi
-
@Mimar Sektörde çalışan bir arkadaş ama yüzde yüz kesin diyemem çünkü daha önce bana verdiği bir iki bilgi hatalı çıkmıştı bazen denk getiriyor birde kendisi söyledi bilgin olsun diye yani ben arayıp sormadım.Umarım belli olur bir işe yarar
-
@oguzhan24 teşekkürler
-
mülakat listesi belli olduktan ne kadar süre sonra mülakat yapılır arkadaşlar?
@oguzhan24 arkadaşın mülakatla ilgili bilgiler de verebilir mi neye önem verirler vs ne varsa artık -
@piraye liste belli olsa 1 hafta en fazla.
-
Bizim eve polis daha yeni gelmiş dün akşam. Eğer son kişi isem güvenlik soruşturması yakında biter gibi malum 1.5 ay oldu tabi başvurduğum diğer kurumlardan biride olabilir.
-
@oguzhan24 10 gün önce bana da geldiler. Güya bir tek ben kalmısım. Hani en sonuncu bendim. Var bu işte bi iş
-
Polis filan hiç kimse gelmedi bize daha. bir de polis gelince ne yapıyor? Ne soruyor mesela?
-
@Keymarsh bize de gelmedi, sanırım illerin emniyetinin çalışma biçimi farklı
-
@piglet komsuya falan sormuyorlar mi ? Yanlis mi biliyorum
-
-
-
şu bir hafta olayı konusunda düşünceler neler?
Ne zaman olduğu belli olsa ona göre plan yaparız ya böylesi beklemekten daha kötü. -
@piglet peki elinize sorusturma temizdir gibisinden evrak ulasti mi daha sonra ?
-
Sorusturma icin evine gelinen arkadaslar hangi ilde oturuyor ? Ankara da oldugumuz icin mi gelmediler daha acaba
-
@ebruuu evrak ulaştı mı? ilk kez duyuyorum bunu. Bu arada BTK ya başvuranların kesin sonuçları nihayetinde açıklanmış sanırım. 5 ay önce sınav yapılmıştı. Bizimki yapılalı 2 ay oldu hepimiz şimdiden heyecan yapıyoruz ha bugün ha yarın mülakat olacak diye
-
@piglet sorusturmanin temiz olup olmadigina dair postaneden kagit geliyormus diye duydum onu sordum
-
@ebruuu böyle bi sey mi var arkadaşlar ben de yeni duydum .
-
@paretowilfredo hocam bizim mulakatlar ne zaman varsa duyumun paylasir misin başlığı açtın kaçtın
@aliveli hocam sizin duyumunuz var mi acaba -
@Mimar yok artık öyle şey olur mu hiç