Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@piglet 3.500 4000 hicbir banka uzman yardimcisi almaz. Müfettiştir o . Spk nin dil tazminati nasil bilmiyorum ama devlet cok para vermiyor dil icin diye biliyorum. Spk nin 4un ustunde maasi ama ikramiye konusunu bilmiyorum bilen varsa paylasirsa biz de ogrenelim. Son olarak bayramdan once bu is biter mi dersiniz arkadaslar ona gore plan yapmam gerek
-
http:// www. netmaaslari. com/2016/09/murakip-yardimcisi-maaslari.html?m=1
https: //isletme. wordpress. com/tag/spk-uzman-yardimcisi-maasi/
Bu sayfalarda da ikramiye var. Sanirim maasi elimize almadan ogrenemeyecegiz. -
@Mimar halk bankası bt uzman yardımcı alımları olmustu gectiğimiz kış ayında hatırlıyormusun bilmiyorum. İstanbul 20 kişi kontenjanı icindi. Üniversiteden bir sınıf arkadasım oraya yerleşti calısıyor. O zaman kendisinden duymustum. Ayrıca müfettiş yrd. Uzman yardımcılarından daha fazla alıyor demişti bana. O kurum icin. İkramiye icin bilgim yok. Ama uzman yrd maasları kuruma göre kesinlikle farklılık gösteriyor.
-
Yanlis biliyorsunuz. Bugün Halkbank'ta işe başlayan bir uzman yardimcisinin dil tazminatsız maaşı ortalama 2900 3000 lerde. Dil tazminatıyla +temettüyle birlikte bu ortalama daha da yükseliyor. Bilmeden, yanlis yönlendirmeyelim kimseyi.
SPK maaşı da merkez uzman yardımcılarıyla aynıdır. 4000 - 4100 seviyesinde.
-
@Leightbau ortalama 2500 3000 diyosunuz sonra buna yine temettuyu katiyorsunuz. Sandiginiz gibi degil bankada maaslar. Ben eski bankaciyim anlatabildim mi. Burda konumuz banka maasi da degil neyse
-
@Leightbau dil tazminatı da c için 30 küsür bişey , b için 50 55, a için 85 falan
-
@Mimar Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017) içinde söyledi:
@Leightbau ortalama 2500 3000 diyosunuz sonra buna yine temettuyu katiyorsunuz. Sandiginiz gibi degil bankada maaslar. Ben eski bankaciyim anlatabildim mi. Burda konumuz banka maasi da degil neyse
Konuyu dağıtmamak adına tekrar yazmayacağım.
Ben, bir devlet bankasında calisiyorum uzman yardımcisi olarak. Banka temettüyü uzun yıllardır veriyor. Bunu maaşa katmamanın bir anlamı yok. Ayrıca katmasanıza da çok farketmiyor. Yani, devlet bankalarında maaşlar sandığınız gibi değil.
-
@unstoppable Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017) içinde söyledi:
@Leightbau dil tazminatı da c için 30 küsür bişey , b için 50 55, a için 85 falan
O dil tazminatı merkez uzmanlıkları için geçerli . Bankalarda, bankadan bankaya değişmekle birlikte C seviyesi Net 250 TL'den başlıyor ve 1000 TL'ye kadar çıkıyor A seviyesinde
-
@Leightbau ben zaten spk için yazdım banka için değil ayrıca bankadaki tazminat miktarının dil skoruna göre değiştiğini ve yüksek rakamlara ulaştığını biliyorum. Bankada müfettiş olarak çalıştım .
-
Burda herkes bir yerlerde çalışmış masallah
-
@Leightbau ben de devlet bankasinda calistim uzman yardımcısı olarak. Neyin ne oldugunu gayet de iyi biliyorum. Bu anlamsiz tartismayi daha fazla surdurmeye gerek yok saniyorum.
-
Başlığımız yine ölmüş. Arada hortlatmak lazım
-
(S)abırlı (P)ersoneller (K)urumu
-
Selam kankalar
-
Kim bilir daha ne kadar bekleyecegiz.
-
Baskan twitter filan kullansa ordan sorariz ama kullanmiyor ki. Vdk baskani nasi ama adam sinav kagitlarinin okunma oranini paylasiyo sordukca
Bize böyle baskanlar lazimm -
@Mimar bizim başkanın dediğin gibi bi hesabı yok ama spk nın twitter hesabı var topluca tt yağmuruna mı tutsak bunları ne yapsak
-
@piglet ben bi kac kez yazdim da işe yaramiyor. topluca yapinca ise yarar mi dersin
-
Klavyeye kuvvet o zaman
-
Bence öyle olsa ise yarayabilir mesela bi 50 kişi olsak topluca aynı mesajı atacak sekilde tt yapalım