Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@unstoppable bana da sacma geldi
-
yok arkadaslar böyle birşeyin olması mümkün değil
-
@Mimar jandarmanin aliminda bi kizla tanismistim o mulakati gecmisti . Yedek de olan arkadasim da sorar misin evrak gelmis mi ise baslamis mi falan diye. Sordum evine evrak gelmis hatta kizin sorusturmasi temiz cikmadigi halde gene de evrak gelmis. Bize de gelir diye dusundum
-
Onlarin yalancisiyim
-
@ebruuu o başlaması için yapılan tebliği içeren evraktır hocam kesinlikle soruşturmanın içeriği ile alakalı bilgi verilmez şöyle olumlu şöyle olumsuz diye
-
Ise baslamayla alakali olabilir mantikli ama sorusturmasinin temiz cikmadigini nerden biliyor o zaman oyle dedi cunku. Illa ki bir sey yaziyordur. Boyle dusununce bize gelmeyebilir isin mulakati var daha.
-
@ebruuu İşe başladığı için soruşturmanın temiz çıktığını anlamışlardır #sherlocked
-
Arkadaşlar ben dun aradım ne zaman mulakatlar diye sordum bilmiyoruz , sorusturma devam ediyo dediler tahmini bi sey soyledeniz dedim bilemiyoruz diyorlar. 2ay filan daha sürer mi acaba ona gore baska sinavlara caslissak . Pat diye cagirirlar mi acaba diye baska sey de calisamiyorum
-
@Mimar bende gecen hafta görüştüğümde telefondaki bayan yeter der gibisinden dövecek gibi konuşmuştu. Aramaya cekiniyorum artık.
Bu arada duyurularda 2014 alımına bakıyorum Kurum bildiğin yazılı sınav tarihinden 2 ay geçmeden sözlü mülakatı yapıp sonucları ilan etmiş. Bizim ki 2.5 ay oldu hala muamma. Ah o zaman da keske biz de olsaydık -
@piglet haha bu gidişle dayak yiycez anlasilan dostum
-
Arkadaşlar baya geriye düşmüş başlık. Bugün SPK yı aradım adam kızgındı ama cevap verdi sağolsun. Daha önce söylenen gibi bekledikleri dosyalar varmış bazı arkadaşlarınki gelmiş soruşturma dosyaları. Onlar da gelince mülakat tarihi verilecekmiş. Zannımca bayram öncesi hal olur gibi inşallah. Sonuç olarak beklemeye devam
-
Sana da mı kızgınca cevap verdiler bu kurumda var bi iş elim gitmiyor aramaya
-
@piglet ya biraz normal kim bilir kaç sefer aynı soru soruldu. Haliyle kızgınlar ama bizde bekliyoruz kaç ay oldu. Sınava gireli 2.5 ay oldu sonuçlar belli olalı 1.5 ay keşke mülakatı yapsaydı da en azından birde onu beklemek zorunda kalmazdik.
-
@oguzhan24 bir yerde okumustum mulakati ayni gun aciklamislar diye insallah bu sefer de oyle olur
-
@ebruuu ben de mulakatin sonucunun hemen aciklanacagini dusunuyorum. Mulakat sonrasi bekletme isini simdi yapiyo zaten kurum.
-
@ebruuu okuduğun yer spk nın duyuru geçmişinde yer alıyor. Ayın 9 ve 10 unda mülakat yapıp 10 unda acıklamıslardı
-
Insallah bu sefer guzel sonuclar aliriz bekledigimize deger
-
@piglet dogrudur . Bu arada maas hakkinda bilgisi olan var mi? Bu yil da 4 ikramiye falan dogru mu ?
-
@oguzhan24 bence kesinlikle normal değil, o telefonun basında duran santral görevlisi/danışman vs. Sonucta isini yapıyor. Günde 1000 kere de arasak cevap verip acıklama yapmaları gerekiyor. Ama konusurken tersler gibi konusması ne bileyim. Bunları gsm operatörü yapsalar 2 gün dayanamaz kaçarlar
-
@ebruuu uzm. yrd. maasları kurumdan kuruma değişiyor. kimi bir bankada (halkbankası) 3500-4000 arası alıyor, kimi müsteşarlıkta (hazine) 5000 alıyor diye öğrendim. Ama bu kurum için 4ün asağısını vereceğini sanmıyorum. Ayrıca dil tazminatını da varsa mevcut yüksek bir puan onu da üstüne ekliyorlar.