Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
Teşekkürler @aliveli hocam
-
@Mimar meslek tanıtımı için zor bir kurum, bir bakalım bu konuya ama yakın zamanda zor olacağını düşünüyorum. Biraz bilgi toplamak gerekiyor öncesinde.
-
Son gunlerden haber alan var mi? bi arkadas, bu hafta cagirilabiliriz gibi bi sey demisti gecen haftalarda . Olmadi sanirim yeni gelisme varsa paylasir misiniz
-
Daha beni soruşturmaya bile gelmediler beklemeye devam.
-
Açıkçası ben bayram sonrası diye bekliyorum. Güvenlik soruşturması öyle çabuk olmuyor.
-
İstanbulda ikamet edenlerden polis gelen oldumu arkadaşlar ??
-
@arya öyle olacak gibi
-
Bir şey soracağım arkadaşlar... SPK mülakatını bekleyenlerden kaç kişi RTÜK ve Rekabete başvurmayı düşünüyor. Hep aynı insanları görüyorum da :slight_smile:
Bir de varsayalım bu 3'ü de oldu. Hangisini tercih edersiniz?
-
@Keymarsh ben Rtüke başvurmayı düşünmüyorum. Rekabette kararsızım:) Birde ilk önce SPK açıklanır pek tercih hakkı olmaz ama Ankara da yaşamak isteyen Rekabet ile Rtük seçerler ama İstanbul'u isteyenler SPK
-
@arya hangi puan türü ile kaç puanla kaçıncı sıralama ile kararsızsınız hocam?
-
@Keymarsh Rekabette KPSS31 92 küsur puan ile 92. sıradayım İngilizcem de var ama bakarım kısmet:)
-
@ebruuu sizin ikamet istanbul mu ?
-
@Keymarsh hocam biz de sizi görüyoruz değişik platformlarda
-
@arya büyük ihtimal size gelir hocam.. size gelmesini isterim.. çünkü size gelirse bana da gelir puan türü farklı ama bende o civarlardayım...
-
@Mimar inşallah bu kurumların birinde de karşılaşmak nasip olur
-
@kurupilav ankara
-
2017 kpss ye girmemek gibi hataya düstüm . Iyi kurumlar hepsi de yerlesirsiniz insallah
-
Arkadaslar mülakatta genel kultür falan soruyorlar mi ? Daha onceden spknin mulakatina giren tanidigi olan yok mu ?
-
Arkadaşlar biraz önce aradım kurumu eğer tüm soruşturma dosyalarını beklersek ekim ayı gibi mülakatlar olabilir dendi. Bilgi vermiş olayım.
-
@oguzhan24 vay arkadaş ya. Beklemeyelim o zaman deseydiniz hocam