Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@oguzhan24 teşekür ederiz hocam. En azından bir ay tahmini var. Ona göre kendimizi hazırlarız.
-
SPK'da ekim ayında yaparsa mülakatları güzel olur. Hemen guy'un peşine
-
@oguzhan24 teşekkürler Hocam en azından artık tahmini bir zamanımız var, hakkımızda hayırlısı bakalım
-
..............................
-
@Kutalmış hocam kişisel meselelere özel mesaj lütfen. Ayrıca inşallah bu tavrınızla, insanlarla iletişiminizle, herkesin içinde bu mesajla değişmeden yönetici olmazsınız. Doğada kalıyorsunuz, onun uyumundan yararlanmanız dileğiyle.
-
...................................
-
Kimse kusurabakmasın ama külhanbeyliği yapmak, herkese tehdit savurmak kimsenin haddi değil. Sahneye çıkıp, insanlara kendince korku salmak da bu kapsamdadır. Bu forumda birilerine huzur vermeyecek kim varsa, bu forumda işi yoktur.
-
Zannediyorum bir muğlaklık oluşmuş özelden soran dostlar oldu sorun nedir, ne oldu diye. Yazıları kaldırdım çünkü nahoş cümleler, durmaması daha iyidir bence.
İlgili arkadaş, @Keymarsh ve @impressiveunit isimli arkadaşlara hakaret etmiş ve açıktan tehditlerde bulunmuştur. Özellikle @Keymarsh arkadaşı hedefe koymuş ve bir süredir yazdıklarını konu ederek bu söylemlerde bulunmuştur.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değildir. Birinin yazdıkları hoşunuza gitmeyebilir. Ancak bu onu tehdit etme hakkını kimseye vermez. İlla bir şey yapılacaksa da bu ortalığa yazılıp caka satılarak yapılmaz.
@impressiveunit arkadaşa da hakaret içermeyen yazısı üzerinden 'bu forumda rahat vermemek' tehdidinde bulunmuştur. Acaba kimin forumunda kime rahat verilmiyor?
Kimse sahipsiz değil arkadaşlar. Biz burada olduğumuz müddetçe ne kimsenin kimseyi ezmeye, ne de bu şekilde korkutmaya imkanı vardır.
Olay bu şekildedir. Müdahale etme sebeplerimi de belirttim. Tekrarı olursa da şayet aynı tavır ile karşılık vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın.
Burası dost meclisimizdir. Dostumuz olan herkesin forumudur.
Hayırlı akşamlar diliyorum hepinize.
-
@paretowilfredo hocam haftasonu pek foruma giremediğim için yazılanları okumadım. Söylediklerinize göre de ciddiye alınacak bir durum değil anlaşılan. Çok şükür Allah'tan başka kimseden korkumuz yok.
Alakanız ve ilginiz için teşekkür ederim.
Herkese iyi çalışmalar
-
O değil de forumun en sessiz sakin başlığı karışmış
-
Arkadaşlar hiç evine güvenlik soruşturması için gelen oldu mu ? Bugün itibariyle 2 ay olacak güvenlik soruşturma evraklarını teslim edeli.. İllaki birilerinin başlamıştır herhalde.
-
@JBSay bana geldiler
-
Kurumu arayan soran var mi yakin zamanda yoksa ben aramayi düşünüyorum arkadaşlar.
-
@Mimar peki sadece bu kurumda mı yapılıyor yoksa başka yerden de beklediğin güvenlik soruşturman var mı bazı arkadaşların öyle poliste söylemiyor malum neresi için yaptığını.
-
@JBSay baska kurumlar da var ama ilk bunun sureci baslamisti. O yuzden bunun icin geldiklerini düşünüyorum
-
Arkadaşlar bu mülakata başkan da katılıyor mu katilmiyorsa ben gitmiycem
Bir de sonucta uzman yardimciligi bu yani siradan memurdan hallice oluyo bu diger Kurumlarda. Bunda da böyle mi acaba?
Ancak ust kurullarda istihdam sekli bu uzman yardimciligi. Baska kadro yok bildigim sadece bddk da mufettis kadrosu var. Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim herkese iyi aksamlar -
@Mimar Ben kurumu geçen hafta aradım ve sayfaya yazmıştım bence aramanın pek bir mantığı yok bu saatten sonra. Beklemeye devam. Maalesef bayram sonrasına kaldı gibi bu aralar herkes ya tatilde ya da çalışmaları yavaştır. eylül ekim gibi belli olur ancak o da belli olacaksa.
-
@oguzhan24 ben yine de sansimi deneyeyim dedim ama yok . Hep ayni seyi soyluyolar
-
ya vallahi ben biraz şüphelenmeye başladım ilginç şeyler oluyor.BDDK da 3 ay önce girdim mülakata hala ses seda yok. MSB de belgeleri vereli 6 ay oldu neredeyse ses seda yok. SPK 2 ay oldu hala ses yok. Başka kurumlarda 7-8 ay bekleyenler var. Normal değil. OHAL için bile normal değil
-
@oguzhan24 bizi bulur zaten hep. isin ilginç tarafı da bu