Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@oguzhan24 dostum ben de anlamadım,MSB erken açıklar dedik ama yanıldık. Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı bir hareket kokusu alıyorum. Çünkü kendisi Cumhurbaşkanlığı Kabine sistemine geçildiğinde, artık devlette hızlı karar alma sayesinde işlerin hızlanacağını söylemişti fakat işler eskisinden daha yavaş işlemeye başladı. Bence CIA ve MI6 derinden bu işleri engelliyor ki insanlar isyan etsinler, hükümete güvenleri kalmasın.
-
@OsmanlıTorunuyum naptin hocam
-
@Mimar Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017) içinde söyledi:
@OsmanlıTorunuyum naptin hocam
Osmanlı Torunuyuz hocam, sinek bile nano-drone olabilir diye cam açmıyorum ben evde
-
@OsmanlıTorunuyum gerçek dünya ile tanışın derim ben mi6 ve cia ha. Gerçekten güzel. Hocam ben direk hükümetle ilgili problem olduğunu düşünüyorum. Zaten maliye bakanı ekim ayında bu sene kimse alınmayacak demişti. NŞA da bu söylem tarih itibari ile bütçe hazırlandığı dönem yani kimse alınmayacak deyip yalan söylememiştir herhalde ama ilanlar Şubat da gelmeye başladı ilginç olan da buydu. Ben hazır işimi bıraktım bu sınavları geçerim diye. Şuan hiç bir yer işe almıyor komiği kamuda da ne olduğu belli değil. Benim korkum bu ilanların referandum muhabbetine milleti rahatlatma için yapıldığı ki nisan döneminde istihdam verilerini incelersek ne kadar mantıklı olduğu hatta bddk ilanına bakarsak kesin olduğu görülecektir. İlanda 100 kişilik alım için işsizliği azaltma adına yapılan adımdır yazıyor komik 100 kişi ile mi? Tamamen politika. Peki geçen sene 20 kişi deyip 7 kişi alan bddk acaba bu sene de benzerini yapar mı ya da diğer kurumlar ilandan daha azını alır mı? Bu soruşturma sürecini de uzatarak insanları zaten usandırmış olurlar ki böylece ohal de kimse gidip devlete hesap sormaz. Bence çok daha güzel bir oyun. Aman tehlikeli Bilmiyorum umarım hatalı düşünüyorumdur ama bugüne kadar olanlar oldukça ilginç. 2016 yılında saçma şekilde 1 yıl geçerli olması sonra tekrar 2017 2 yıl geçerli olması,fetö 15 temmuz türkiye ekonomisinin kötü gidişatı ortadoğu daki ilginç hareketler gereksiz Rusya yakınlaşması ab ile problemler artan terör hepsini birlikte düşününce ilginç gerçekten. Peki soru kurum bekleyenler için biz ne mi olacağız yoksa ülke olarak ne mi olacağız. Yani asıl düşündüğümüz ne? İyi geceler.
-
@OsmanlıTorunuyum tam da şu forumun en büyük eksiği bir iki troll diyordum heyecan yok her şey çok düz. Verdim şukunu
-
Guy başlığında sakal biyik muhabbeti yapiyolar. Buradaki bu suskunluk bile bence cok sey anlatiyor anlayana
-
@aliveli üstad yok mu meslek tanitimimiz hala ? Spk yi tanitmak bu kadar zor mu yahu
-
@Mimar hocam bir tanıtım yazılmıştı önceden öyle hatırlıyorum.
-
Arkadaşlar Var mi sgk teftis kazanan aramizda ?
-
Spk istanbula ne zaman taşınıyormuş arkadaşlar??
-
@hermonie 2019
-
@oguzhan24 kesin mi
-
@oguzhan24 kanka napiyosun var mi gelisme
-
Kurumu toptan tasimazlar herhalde burda da kücuk bi temsillik halinde kalir degil mi ? Sahsen mulakati kazanirsam ben gitmek istemiyorum
-
.............................
-
...............................
-
@BahtsizBedevi benim bildiğim finans merkezinin bitişi 2019. Yani SPK komple taşınır 2019 sonuna kadar
-
.............................
-
Sırf yeri istanbulda diye mülakata gelmeyen olur mu sizce?
-
@arya çok zor mülakata gelmemesi için ancak bu kurum muadili (düzenleyici kuruluşlar-merkez uzmanlıkları) tarzı bir yer kazanmış olması lazım kişinin. Ki o şekilde kazananlardan bile illa ki tatmin yaşamak adına girenler olacaktır.