Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
Xxxxxxxxxxxxxxxx
-
@oguzhan24 sonuclar bile açıklandı
-
@kasap kasap cok komiksin. Bi kasabimiz eksikti sayfada tam oldu.
-
@Mimar millet Bayadır isyanda idi haziran gibi mülakat bile olmadı diye bizden önce belli oldu ha vay be
-
@oguzhan24 evet dostum malesef
-
Iyice tadi kacti artik bu işin
1200 kisilik sgk denetciligi icin 3ayda sorusturma bitiyo da surda 120 kisi icin spk da niye bitmiyor bu sorusturma ? Bilen biri bana anlatabilir mi
-
O kadar bekledik olsa bari
-
Xxxxxxxxxxxxxxxx
-
@kasap ha ha . senin yazdiklarin cok dolu.! Nerden ciktin bilmiyorum da sen yokken baya iyiydi burasi. Geldin huzuru kacirdin.
-
Ortaligi karistirmaya birebirsin @kasap. Baslikla ilgili istedigimi de yazar paylasirim.
-
@ebruuu o sen olsan baariiii
-
Aminnnnnn
-
Bu hafta icinde arayan var mi ? yoksa ben arayayim
-
@Mimar arasanız hayır demez herhalde kimse
-
Günaydın. Kurumu aradım aldığım cevap hiçbir bilgi vermeyecekleri imiş. Baya zorladım biraz da sinirli konuştum en azından kaç kişi kaldı em geç ne zaman biter vs diye yok cevap yok. Ama konuştuğum kişi ağzından 3 kurum çıkardı. Emniyet mit ve başbakanlık şeklinde hepsinde bekleyen dosyalar varmış yani ne kadar uzar bilinmez ama eğer dosya sayısı çok ise ekim ya da kasım olur gibi.
-
Xxxxxxxxxxxxxxxx
-
Rtük daha dun ilan verdi bugun mulakat yapiyo biz de burda spk bekleyelim öyle
-
@oguzhan24 insaAllah merkezi atamadan once sonuclanir
-
@ebruuu merkezi atama dediğiniz öğretmenler için ise bilemiyorum. Açıkçası bugün 3 ayrı firma görüşmeye çağırdı eğer herhangi biri olumlu teklif verirse hiç düşünmeden evet diyeceğim. Eski mülakatlarda yalan olmasın diye bekleyen mülakatlarım var kamuda diyordum artık söylemeyeceğim de ben SPK için 3. sınıftan beri hayal kuruyorum tüm planlarımı bu kurum için yapmışım. Öyle ki tek seferde KPSS dil puanı kurum sınavı en iyi şekilde vermişim olana bak mezun olalı 2 sene oldu. Bu sene yüksek lisans bitecek ben hala mülakat olur mu diye bekliyorum. Kafayı yememek elde değil. Açıkçası bu saatten sonra en iyi imkanı bulduğum yerde şe başlamayı düşünüyorum daha kimsenin keyfini bekleyecek halim yok eğer çağırırsa olur da bir gün giderim ama boş boş bekleyecek de değilim. Kusura bakmayın biraz doluyum bu konuda herkes gibi ara ara patlıyorum.
-
@oguzhan24 valla bana niye patladin ayni taraftayiz Haklisin bu beklemeler yordu bircogunuzun baska kurum sinavlari var karar vermeniz gerekiyor cok iyi anliyorum en kisa zamanda aciklanmasi en iyisi. Ben de ne devlete girebiliyorum ne de ozele. Hayallerin var insaAllah olur bu kurum. Ben de merkezi atamadan once sonuclar belli olsun istiyorum cunku bu is belli olmazsa o zamana kadar ya da mulakati gecemezsem duz memurluk yazicam.