Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcısı Alım İlani(06 - 07 Mayıs 2017)
-
@arya mülakata herkes gelirrrrr
-
Aciklansin artik su mukakat tarihi bu nedir ya
-
Bayramdan once olsa bitse de kazananlara inşaAllah bana da bayram hediyesi olsa.
-
@ebruuu bayramdan önceye yetişmesi artık çok zor gibi.. ama inşallah bayramdan önce mülakat tarihleri açıklanır da ona göre önümüze bakarız
-
@Keymarsh imkansiz gibi bir sey biliyorum ama insan da oyle olsa istiyo
-
Bu kadar da bekletilmez ya valla ayiptir ya hala bilmiyoruz bilmiyoruz baska bi sey demiyolar. Sgk da bile 1200kisinin sorusturmasi 3ayda bitmisti . Bizimki ne simdi yani . Ne sorusturmaymis arkadas ya
-
Aklima takilan bir soruyu sormak istiyorum . Spk ya basvuru yaparken daha once mulakatina ya da sinavina girdigimiz kurumlarin adlarini yazmistik yanlis hatirlamiyorsam. Bu, mulakati gecmede bir oncelik olabilir mi? Ya da daha onceden sorusturmasi yapilmis olabilir diye kurumun bakacagi bir kaynak olabilir mi ?
-
@ebruuu bence baska kurum sinavini kazanmis diye oncelik verilmez. Soruşturmalar da her seferinde yeniden yapiliyo sanirim
-
@ebruuu 5 günlük sessizliği bozdunuz rekora gidiyoduk
-
@Mimar olsun o da isime yarar
-
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
-
@kasap bana daha gelen giden olmadı. Yalnız yaşıyorum o yüzden iş saatlerinde evde kimse olmuyor. Gelmişlerse de kapıda kalmışlardır
-
@kasap evde her zaman biri var fakat sorusturmaya gelen giden yok henüz
-
Bana da kimse gelmedi. Ya da öyle bir geldiler ki etrafta soruşturdular bizim ruhumuz duymadı..
-
Bana da gelen olmadi. Evde olmasam bile komsuya sorarlar en azindan diyorum komsular da bir sey demiyor. Muhtarliga falan gidebiliyorlarmis polis belki oyle olmustur.
-
Sorusturma baslayali 2.5 ay oldu bu sirada yerlesen arkadaslar oldu mu ?
-
Son gunlerde kurumdan bilgi alan oldu mu
-
Bana da gelen giden yok
-
Sayistayi kazananlar kimler? soyleyin yoksa ben ifsa ederim
-
@Mimar satıştay mülakat yaptı mı