Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-
@1903bjk
şekersiz ve tatlandırıcısız olmak şartıyla tabii ki -
@paretowilfredo bu şiirden sonra bi çay içmek farz oldu:))
-
@elisa E amacıma ulaştım dostum o vakit Kim demliyor çayı dostlar? Çay sizden öyküler benden olsun.
-
@paretowilfredo
Biz burayi siir ve soz sayfasindan goy goy sayfasina cevirmeden ben gidyim en iyisi sayfalari karistirip " goy goy okumak istemiyoruz duyum gormek istiyoruz" diyenler de cikabilir mazallah ugrasmayalim gece gece.
Huzurlu uykular diliyorum sizlere uykusuz tayfa -
Aslında biz @elisa ile demledik galiba
-
@1903bjk Ayy nerde? üff onlar bana gelmezkii @otuzyılsavaşı anemiye dair neyiniz var? Babaanne işi şeyleri severim öylesinden olsun ama
-
@paretowilfredo hocam siz çayı biz öykü işini hallederiz yok öyle yağma:))
-
@1903bjk Mekan bizim efendim kim ne diyecek-miş. Burası bizim meclisimiz. Kararları -Bakanlar Kurulu'na yetki devri olmadıkça-, biz veririz.
Var olasın güzel dostum. Düşlerine tutun uyumadan, güzel günler gelecek inşallah en doğru vakitte. Sen yürümekten cayma yeter. Allah'a emanet olasın.
Hayırlı geceler diliyorum.
-
@elisa Üşengeç detected. -_-
-
@plansız Alayım o vakit şöyle demli bir çay
-
@paretowilfredo Demli çay bizim işimiz ama yinede siz buyrun
-
@hayatım-sınav
keçiboynuzu pekmezi
" A..." olanı çok iyidir.soğuk pressdir.şeker,gluten yoktur. Ayrıca Hacettepe Üniv. sertifikalıdır -
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: Geceye bir söz bir şiir bırak
@hayatım-sınav
keçiboynuzu pekmezi
" A..." olanı çok iyidir.soğuk pressdir.şeker,gluten yoktur. Ayrıca Hacettepe Üniv. sertifikalıdırAraya reklam gibi oluyor
-
@otuzyılsavaşı Viral detected.
-
@plansız
markanın ismini tam yazmadım ama -
@otuzyılsavaşı kdvsi de %1 bilmem mı :)))
-
@genclerbirlikli mulkiye mulkiye diye basimizin etini yediniz orda yok inek bayramiymis yok geyikhanmis topla o tayfayi buraya da çay icin biraz soluklanin surda
-
-
@1903bjk Bir diğer üşengeç de @genclerbirlikli zaten. Geçen bir çay istedik @Baumol olmasa çaysız oturcaktık
-
@1903bjk bu saatte çay içilir mi ki bizim tayfa buraya gelse ferman sözleri taşır, atışmaya döner iş. Yönetimin toması yok bildiğim kadarıyla