Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-
@hayatım-sınav Sormayın bir ara iki sayfa arası mekik dokudum @1903bjk
-
@genclerbirlikli Güzel insan biz insanlara tomayla ancak temmuzda serinlesinler diye su sıkarız onun da tazyikini kısarız
Hem erinmeden o başlıktan nasıl geldin acaba buraya??? :))
-
@paretowilfredo bu saatte kim kalkıp uğraşacak
-
@paretowilfredo @antimülakat hocam?
-
@paretowilfredo Sen bodymi admin yaparsın ama çayı demlemeye ben gelirim
-
@paretowilfredo ahahahah işte kpssci dostu yönetim
@1903bjk hocam çağırınca gelirim -
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Geceye bir söz bir şiir bırak
@1903bjk bu saatte çay içilir mi ki bizim tayfa buraya gelse ferman sözleri taşır, atışmaya döner iş. Yönetimin toması yok bildiğim kadarıyla
@paretowilfredo bakin gordunuz mu yine bi bahaneyle çay demlemekten kacmaya calisti. Ustelik bu sefer @Baumol da yok.
-
@baumol Bu iyiydi Hoşgeldin dostum. Ben de tütün sarayım size bari. Tütünü blurlasa mıydım??? Sakızdır o sakız. Yaşasın demokrasi.
-
Pardon gelmis
-
-
@paretowilfredo sarma hocam ben kullanmıyorum, hem sağlığa zararlı ölümüne yeşilaycıyız
-
@1903bjk Ekip toplanır da ben gelmez miyim ya
-
@genclerbirlikli Yeşil mi ay?
-
@paretowilfredo Sarma olsun normal olsun her çeşidine tavım ben üstad. Sıkı sarma ama az nefeslenelim
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: Geceye bir söz bir şiir bırak
@paretowilfredo sarma hocam ben kullanmıyorum, hem sağlığa zararlı ölümüne yeşilaycıyız
+1
-
@paretowilfredo dumanı bile öksürtüyor o derece, hele ki sarma tütün. Mahvediyor...
-
@plansız Gülmekten yazamıyorum
-
@baumol Güzel tütünüm var dostum el emekçisiyiz
-
@genclerbirlikli @plansız A dostlar tütünüm de olmasa ben bunca yükü nasıl yükleneyim? Bi tütünü çok gördünüz emektar admininize
-
Siz sarma diyosunuz ben onu yaprak sarmasi olan sarma anliyorum nasil bi açliksa artik