Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-
@onuktekin *bireysellik tahammül esiğimizi de düşürüyor
Düzeltme gelmeli artık -
-
@onuktekin Baktığımız yöne göre yorumları çeşitlendirebiliriz elbette
Bu filmin de yeri ayrıdır bende. Güzel şeyler anımsattınız, teşekkürler -
@onuktekin Yönetim uyuma! :)) Bakacağız dostum inşallah, bir şeyler düşünüyoruz bakalım.
-
@fiscaldrag Rica ederim hocam. Asıl ben teşekkür ederim bu filmi sayenizde hatırlamış oldum. Bu filmi izleyip sevip de özel olmamasının imkânı yok galiba
-
@paretowilfredo yönetimi yeterince rahatsiz edememişiz demek ki :)) bekliyoruz dostum artık imlalardan utanır olduk iyice
-
@onuktekin İsyan çağrısı mı bu?! o.O Yapma dostum forum yeterince "anarşik" zaten, işin ironik yanı ben böyle bir hareket görürsem karşısında duramam muhtemelen öncülük ederim n'apalım kanımızda var o eylem güdüsü :))
-
@paretowilfredo yönetim biz sustukça yasaklarında ısrar ediyor! Alttan alta bir isyan geliyor. Bugün imlâ bile düzelttirmeyen yarın profil fotoğraflarına-resimlerine de karışır. Bilemiyorum dostum bence harekete geçilmeli açıklama yapılmalı :))
-
@paretowilfredo hem sen de yanımızdasım madem kıralım çarkları :))
-
@onuktekin Siz meseleyi sadece ileti düzeltme mi sandınız
-
@paretowilfredo
...bana ne çerçilerden, çerilerden, kullardan
halksa kal'am onu kal'a kılan benim
boşanır damarlarıma yılların kahraman gürültüsü
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim..."evet,isyan"
-
@paretowilfredo bir yerden baslamamiz lazım
-
@onuktekin @otuzyılsavaşı İsteğinizi ben de haklı buluyorum cancağazlarım lakin keşke herkes sizin gibi mantıklı gerekçe ile istese şu mereti. Geçici süreli benim en aklıma yatan husus bunu toplantıda konuştuk, bu açıdan bir çözüm arayışındayız inşallah. Bakalım en kısa sürede çözmeye çalışacağız ancak tamamen açmak konusunu kesinlikle düşünmek bile istemiyorum. Korkunç troll vakaları yaşanır, bu forum bunu kaldıramaz kan gövdeyi götürür değil otuzyılsavaşı, yüzyılsavaşları yaşanır.
-
@paretowilfredo ya zaten süreli olması en makbulü. Birde üyelikten çıkma düzenlense çok daha iyi olacak. Üyelikten çıkanın iletileri adsız kullanıcı gibi bir isimle görünebilir belki?
-
Sözleri incinmiş bu kalbim papatya,
Aynı ritüeli yaşar gibiyiz..
Giriş,sevişme ve bitiş..
Ben seni en son hayalimde öptüm ..
Herkesin içinde(,) yara olan hasretle
rakıya uyuşan su misali kimyam
sana uyuştu hep
Aklım,
çok nedensizce...
Bir sen bozdun bütün fiyakamı
kibrit olsam rüzgar olacak kadar
Nasılda darmadağın etmişti kokun
bitmiyorsun
en cok bu nedenle,
en çok da;
Güle şah diyenken güzellikte
Son bakışın duruyor hafızamda
kocaman bir şehri
avuçlarıma sığdıran
o son bakışın,
Çünkü derki seni anlatan bir şarkı;
;AŞK SANA BENZER.. -
@onuktekin Dostum o konuda da google index sorunu yaşıyoruz bu nedenle silme işlemini kaldırmak durumunda kaldık google'ı kızdırmamak için. Düşün ki benim aynı adlı 3-4 troll hesabımı bile silemedik, sürekli karmaşalar yaşanmasına rağmen. Bu konuda bir şey diyemiyorum malesef, teknik gerekçelerle ekipçe verilen bir karar olduğu için.
-
@paretowilfredo senin troll hesaplar çok fena işin teknik yönü öyle madem yapacak birşey yok kabullenebiliriz onu
-
@paretowilfredo teknoloji gelissin sonda benim hesabimi da silin
(Kalin yaziyi kesfettim, surekli kullanirim) -
@1umut sonra*
-
artık düzeltme gelmezse herkes yerine herkez yazıcam g yerine q a yerine de @ kullancam isyan böyle bir eylemle başlayabilir. Gözleriniz kanar @paretowilfredo
Ne diyorsunuz hocam iyi eylem değil mi? @otuzyılsavaşı