Geceye bir söz bir şiir bırak :)
-
@onuktekin Şimdi @buseneatanıyorum düşünsün! @otuzyılsavaşı
-
gemliğe doğru
denizi göreceksin
sakın şaşırma -
@paretowilfredo, içinde söyledi: Geceye bir söz bir şiir bırak
@onuktekin Şimdi @buseneatanıyorum düşünsün! @otuzyılsavaşı
Buralar kızışacak
-
Bi paket sigaraya burada 15 hesap açtırıp. Büyük küçük harflerle sembollerle konulara saldırabilecek kişiler biliyorum. Gözlerimiz yanar :)) biber gazı olaydı keşke bunu görmeseydik dersiniz :))
-
Yav burda dertlesmek yada fikir almak için konu başlığı yok mu acaba ben bulamadim
-
-
@halil3 olmaz mı:(
https://forum.tercihiniyap.net/topic/846/i̇çini-dökmek-i̇steyenler/370
İnşallah doğru linki atıyorumdur. Gel dertleşelim:( -
Tesekkurler
-
@onuktekin @1umut Bu durumu gören @buseneatanıyorum valla makineli tüfekle tarar forumu, eski günlerdeki kahve taramalarının yerini forum taramaları alır benden demesi
-
@paretowilfredo kaymakamlık sınavından sonra korkun hocam benden. Buralar aktif üyelerin fake hesaplarıyla yapılan ergen paylasımlarla dolabilir :))
-
@onuktekin düzeltme olmaması daha iyi değil mi, dikkat ile yazmaya çalışırken dikkatli olma gücünüz artar, iki düşün bir konuş felsefesini yaşarsınız. Bu da işin güzel bahanesi.
-
@agor vaaayy kışkırtma ha :)) tabi elinde yetki dikkat toplama filan konuşuyorsun iste :)) çok kötü seyler olacak komutan logard :))
-
@onuktekin kaostan beslenirken ben.. @Agor
-
@onuktekin komutan logar mı? Onun ben... Üstat cidden bir daha üstünden geçelim bu konunun, yazılımcı arkadaş ile konuşalım en sağlıklı ne olur diye ama zor bu işler. Gönül istemez mi herkes yazdığını düzeltsin, editleyip notlar düşsün lakin yetki herkesin elinde şık durmuyor.
-
@möözun dikkat et sonunda felç olma aman deyim.
-
@agor, içinde söyledi: Geceye bir söz bir şiir bırak
@onuktekin komutan logar mı? Onun ben... Üstat cidden bir daha üstünden geçelim bu konunun, yazılımcı arkadaş ile konuşalım en sağlıklı ne olur diye ama zor bu işler. Gönül istemez mi herkes yazdığını düzeltsin, editleyip notlar düşsün lakin yetki herkesin elinde şık durmuyor.
Kılıçdaroğlu'nun son reklam filmi gibi olmuş, ben istemez miyim mavi tik kalksın.
-
@agor kardeşim sen mutlu ol da, ben felç de olurum önemli değil... :((
Geçen sene kaymakamlığa hazırlanırken bir arkadaşım derdi, izledikçe dizinin tekrarlarını sen aklıma geliyorsun, sonun öyle olmaz inşallah diye. Rahmetli de kaymakamdı ya. Nur içinde yatsın...
-
@agor hocam bilemiyorum artık :)) yani böyle yetkim olsa baskalarininkini de düzeltecek kıvama geldim bu imlâ filan çok can sıkıyor artık. Ama yine de öyle bir sorumluluk istemiyorum mecazen dedim o derde girmem tabi süreli ya da ranklı bir sistem olabilir ama
-
@onuktekin daha önce bir kaç başlıkta yazmıştım belki denk gelmişsindir, ranklı sistem sıkıntı çünkü zaten dertlerden biri çok yazmış bir üyenin tüm iletilerini silip gitmesi. İlk 3 5 dakika düzeltme olabilir, onun için de yazılımsal olarak iyi bir düzenleme gerekebilir, bu haftaiçi toplantı yaparız, konuşalım bi, en güzel nasıl olur diye bakalım.
-
@agor ya işte biliyorum çekinceleri de hallolması lazım bir yerde. Bence olur bu iş