FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
-
Aslında film arşivim oldukca doludur ancak su an hızlıca son izlediklerimden bikaacını yazmak ıstedm
efsane olan bazı filmler ( Esaretin BEdeli- Inception -Prestig- Piyanist-God father ...) haricinde genelde yeni yapım filmler izlemeyi tercih ediyorumThe Infiltrator - 2016 yapımı film gecenlerde izledim Narcos dizisine baslamayı dusunuyordum ama bu fılmı 'Breaking Bad' dizisinden hayranı oldugum basrol oyuncusu sayesınde ızlemeye karar verdım konusu gercek . kara para aklama olayını ve 80lerde bunun üzerine americada yapılan büyük operasyonu anlatıyor cok begendım şiddetle tavsiye edilir. Narcos dizisiyle konusu aynı oldugundan iyi oldu bu sayede The Sopranos dizisini izlemeye basladım ..
Now You See Me 1 ve 2 si bunun da ikincisni bekliyordum unutmusum izlemeyi gecen izledim
zamanım oldugunda geniş olarak filmleri paylasırım tekrar sizlerle
Hint filmi olarak
3 idiots
Ghajini
Bahubali
Taare zameen par
Prem Ratan Dhan Payo
fan
Dhoom 3
My name is khan -
@Buket-Bukett Hocam hemen gelmişsiniz foruma. Teşekkürler paylaşım için.
-
@Phoenix Rica ederim.. evet baktım ilgi alanıma girio ama sanırım baslıgı film dizi önerileri olarak mı degısmelı ya da dizi için de ayrı bir başlık mı açmalı sanki yabancı dizi hayranları da vardır benim gibi mutlaka
-
@Buket-Bukett Hocam bir süredir farklı işler için çalışıyordum.Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımız da aynı isteği dile getirmişti. Siz de söyleyince unuttuğumu fark ettim. Hem o arkadaştan hem sizden özür dilerim. Hemen şimdi açıyorum.
-
Captain Fantastic
Filmin yönetmenliğini Matt Ross yapmış. Kendisi Amerikan Sapığı ve Yüz Yüze gibi bir dönemin önemli filmlerinin altında imzası olan kişi. Filmin başrolünde ise Lord Of The Ring üçlemesinin güzel adamı Viggo Mortensen nam-ı değer Aragorn var. Çocukları ile beraber ormanda kalan bir ailenin hikayesi beyazperdeye taşınmış. Ailenin annesinin hayatını kaybetmesi üzerine doğal bir şekilde yaşayan aile şehre gitmek zorunda kalır.. Film 21. yüzyılda yapılmış özgün senaryolu nadir filmlerden biri. 2010'lu yıllardan sonra hem özgün senaryoya sahip hem de bu kadar hoş bir film izlediğimi anımsamıyorum. Meraklısına tavsiye ederim.
-
@Phoenix İlk gördüğümde bu film ben de We Bought a Zoo sempatisi uyandırmıştı. Listeme eklemiştim fırsat kolluyorum izlemek için.
-
@hayatım-sınav Yorumunuzu merak ediyorum hocam. We Bought a Zoo biraz daha alt basamakta kalır bence bu filmle kıyaslandığında. Böyle düşünmem de Viggo Mortensen büyük bir pay sahibi olduğunu da söylemeliyim tabi.
-
@Phoenix Tabii paylaşırım. Hikaye bazında bir çağrışımdı benimki, ama oyunculuk çok şey değiştirebilir dediğiniz gibi.
-
@hayatım-sınav scarlett johansson başlı başına o filme meyil etmeme neden olabilirdi ama gene de Kaptan Fantastik ağır bastı
-
En süper kahraman , komedi filmi , ekip korkunç bir film serisinin ekibi acaip iyi
-
@Phoenix Güdüleri susturabilmekte bir erdem sayılabilir kanımca
-
@hayatım-sınav Güdü değil de sempati diyelim bence
-
@Phoenix Öyle diyorsanız öyledir.
Bu arada "Arbeit macht frei" için paylaştığınız fotoğraf Çizgili Pijamalı Çocuğu hatırlattı bana. -
@hayatım-sınav Yüzümde oluşan gülümsemeyi görmeliydiniz. aklıma direk şu sahne geldi.
-
@Phoenix Cehennemin ortasındaki masumiyet. Yüzü gözü dağılmış çocuğun o hali gözümün önünden gitmiyor. İtiraf edeyim kolay kolay ağlamam, filmi izlerken ağlamıştım.
-
@hayatım-sınav Gözyaşları yalnızca şerden akmaz
-
@Phoenix :girl_tone1:
-
Başlığa ihanet etmemek adına Stalin Rusyasından esintiler taşıyan izlemesi çok keyifli bir film önereyim: Burnt by the sun.
-
@vanim Hocam çok güzel bir film paylaşmışsınız. Öncelikle film için sonra da güzel sözleriniz için teşşekkür ederiz.
-
Hangi film?