FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ
-
Repliklere hakim olunca acaba dedim
-
Baska türlüsü pek mümkün gorunmedi kendi adima da:)
-
@Phoenix çalışmalarınızın zamanla daha özgünleşmesi temennisiyle takipteyim hocam.
-
@hayatım-sınav Hayatı filmlerden öğrendik hocam
-
Baska türlüsü de pek mümkün olmadi kendi adima da:)
-
Bugün Waffle Street diye bir film izledim. Birkaç yıl önce yemek/aşçı filmlerine merak salmıştım. Eksik kalmasın diye 2015 yapımı bu filmi de aradan çıkardım. Fakat aşçılık ya da yemek ile alakalı bir film olmadığını söylemeliyim. Öncelikle film düşük bütçeli bir film. Bu yüzden muazzam şeyler beklememek gerek. Fakat tanıdık yüzler de yok değil filmde. Vasatın üstünde bir film olduğunu söylemek yanlış olmaz sanırım. Filme dair hoşuma giden en güzel şey beni gülümsettiğini fark ettiğim birkaç sahneye sahip olması. Meraklısına tavsiyem, boş zamanlarınız da izleyebileceğiniz hafif bir film.
Wall Street'te yasalardaki boşlukları kullanarak para kazanan arkadaş bir gün işinden kovulur. Dürüst bir şekilde para kazanmaya karar veren arkadaşımız bir fast food zincirinde garsonluk yapmaya başlar. Romantik komedi türünde olan film 2015 yapımı bir aile filmi.
-
Bu ara çizgi roman uyarlamalarına sardım. Batmanın çizgi dizilerine bayılan birine öneriniz var mı?
-
''Killing Joke'' bunu izledin mi? Harika bir joker tasviri var.
-
Beyin yakan bazı filmler var.
-1408
-Zaman sapması
-frekans
-coherenceTarantinonun hateful eight filmi iyiydi.
Yıldızlararası efsane film ama ona çok benzeyen, babası olarak nitelendirebileceğimiz 2001 diye bir film vardı kubrick'in
-
@Phoenix hayıır, ama ilk fırsatta bakıyorum:)
-
@hayatım-sınav yorumlarını bekliyorum hocam
-
@hayatım-sınav 4 sezonluk Animated Series de iyidir Batman çizgi filmleri içerisinde. @Phoenix 'in bahsetmiş olduğu Öldüren Şaka ise tam bir başyapıt, çizgi romanı favorilerimden
-
@sofokles kesinlikle güzel bir zevkiniz var hocam
-
Bir kismini izlemlemistim sanirim ona da bakiyorum, tesekkurler:)
-
http://www.imdb.com/title/tt0118715/?ref_=nv_sr_4
The Big Lebowski (1998) - (8,2)
-
Walking Dead Meraklılarına...
Yeni sezon bugün başladı. Negan, Muslera gibi haksız rekabet oluşturmuş dizide.
-
Geçenlerde film izlerken şöyle bir şey denemeye karar verdim: Oyunculuk konusunda isim yapmış oyunculardan bir tanesinin filmlerinden IMBD puanı yüksek olanları izlemek. İlk olarakta Morgan Freeman'ı seçtim: Esaretin bedeli, seven, yenilmez, aman tanrım, kara şövalye, kara şövalye yükseliyor, ... gibi Morgan Freeman'ın rol aldığı daha önceleri izlediğim filmlerinden ziyade izlemediğim filmlerine yöneldim. Bu sayede güzel iki filmi daha izleme fırsatım oldu : Milyonluk Bebek ve Şimdi ya da Asla. Bugün ne izlesem, rastgele seçersen saçma sapan bir filmde çıkabilir? Şeklinde düşünceler yüzünden film izlemekten vazgeçip, günü gereksiz ve anlamsız bir diziyle kapatanlar için küçük bir öneri olarak sevdikleri bir oyuncunun filmlerini izleme yöntemini tavsiye ediyorum, bu sayede güzel şeyler yakalayabilirler : )
-
@Phoenix Sağolun hocam kültür-sanat misyonu ile foruma büyük bir değer kattınız teşekkür ederim, Batman külliyatına ayrı bir ilgim var görünce hemen atladım :slight_smile:
-
Bugün yıllanmış bir film izlemek istedim. Listeleri,siteleri kurcalarken gördüm bu muazzam filmi. Üstelik epey de olmuştu izlemeyeli.
FİLM ÖNERİSİ: Leon: The Professional - Sevginin Gücü (1994)
Sevginin Gücü (orijinal adı: Léon: The Professional), Luc Besson tarafından yazılan ve yönetilen 1994 yılı Fransa yapımı bir filmdir. Filmin başrollerinde ise, bir mafya tetikçisini canlandıran Jean Rêno, ailesi öldürüldükten sonra bir tetikçi tarafından himayeye alınan 12 yaşındaki bir genç kızı canlandıran Natalie Portman (onun ilk filmidir), yolsuz bir DEA ajanını canlandıran Gary Oldman ve tetikçilik işleri yaptıran bir mafyayı canlandıran Danny Aiello yer almaktadır.
Bu klasik tanımı bir tarafa bırakacak olursak Leon tam bir başyapıt. Sıcacık bir film. Üstüne üstlük Natalie Portman'ın çocuk halini izlemek o kadar tuhaf geliyor ki İzleyenlere tekrar izlemeleri için, daha önce izlememiş olanlara ise en kısa sürede izletmek için buraya yazmak istedim.
Hoşça'kalın. Öylesine söylemiyorum. Gerçekten Hoşça'kalın.
-
@Phoenix 'Hayat her zaman mı bu kadar zor, yoksa sadece çocukken mi?' Ah be Mathilda keşke hep çocuk kalsaydık, günaydın KPSS emekçileri :slight_smile: