77 ve altı olanlar
-
77.07 ye nolur arkadaşlar ? Bir yer gelme ihtimali var mı . 80 aşağı puan yazan yok. Bir fikir verin şu garibe
-
@paaschegibiruh sıralamanız kaç
-
@yyy 14900 küsür
-
@paaschegibiruh valla umut her zaman var geçen sene bursa antalya gibi iki güzel şehir 16bin küsürlere geldi. Benm puanda 78 inşallah tutturuz
-
@yyy inan senin o bi puanın ben de olsa ohooo sana gelir tüm doğu . Kaldı ki bana kalırsa ist kesin gelir. Hakkımızda hayırlısı
-
@paaschegibiruh bende 79 lar için aynı şeyi söylüyorum Kimse puanını beğenmiyor. Ama bencede 76 üstünün doğuda şansı yüksek hatta 5 kişilk alımlar daha da düşer gibi geliyor bana
-
Valla ya herkes puanının bi üstüne vooov heeyt be diye bakıyor. İst çok düşecek gibi düşünüyorum. 5 kişiliklerin bi kaçı 75 bandında kapatır. Ben urfadan korkuyorm. Millet 80üstü yazıo maşallah.
-
@paaschegibiruh aynen ya bende urfa düşünüyordum gaziantep varken urfayı yazmazlar diye ama urfa gaziantepten daha popüler oldu Halbuki gaziantep vergi dairesini görseler kararlarını değiştirrler bence
-
@paaschegibiruh bide istanbul sıkıntılı bütün hocalar garip bi şeklde anlaşmış gibi yüksek kapatır diyor
-
@yyy her sene aynı oyun dönüyor. Bismillah diyip bi yer seçmemiz lazım . Çalışıyorum derse hoop aklım kayıyo illere:) kısmetimiZde varsa olacak hocam. Dua edicez bol bol
-
75'e hatay'a belki gelir diyen var mı ?
-
@paaschegibiruh evet elden bişey gelmiyor allah yardımcımız olsun.. hemen ardından kpss ye giricez zaten bu sefer yüksek puan alıp istediğimiz ili yazarız
-
@oguzidane hocam valla 5 kişilik illere bakın derim.
-
Bndeki puan 78.9 hergün bi ili dolaşıyorum hiç rahat değilim
-
@sssld sen çok stres yaptn puanın gayet iyiiiii urfa antep tekirdağ gelebilir , hem sen tekirdağı istiyosun baya yaz gitsin
-
@yyy tekirdağ trakyadan tek il. Sınırdan kaybetcekmişim gibi düşünüyorum
-
Kararımı verdim ama hala başvurumu yapmadm
-
@sssld hocam o puana size biyer gelmezse biz burada ne yapalm düşündğnz yer gelir size
-
@umutsuz1990 öyle bi algı olmuş ki 82 alan kritikmi diyo. Bnde paranoyak oldum haliyle napıyım
-
Arkadaslar erzincan düsünen var mi acaba?