Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
-
o zaman mail gitmeyenler olumsuz olmuş oluyor sanırım. hayırlısı olsun.
-
@duygu123asd bu konuda bir bilgim yok ondan birşey söylemem doğru olmaz. Ama en güvenilir bilgiyi insan kaynaklarini arayip elde edebilirsiniz.
-
bana da gelmedi mail vs. elenmiş oluyoruz demek ki hayırlısı artık
-
bugün göndermişlerdir heralde olumlu olanlara mailleri bundan sonra olumu mail göndereceklerini sanmıyorum
-
kazanan arkadaşları tebrik ediyorum bir aydır iyi kötü burda bir şeyler paylaştık herkes için hayırlısı olsun artık ne diyelim
-
Forumda yazan 3 kişi dışında mail alan yoksa buradan, belki yarın da devam edebilir dönüşler...
-
@acctuerrx bir umut ama bazıları yazmıyor sadece 3 kişi almamıştır zaten forumu takip edip de yazmayanlar vardır illaki. bari olumsuzsa maille bilgilendirseler de boşuna beklemesek
-
Ben de mail aldım
-
Bana da mail geldi arkadaşlar, aramışlar saat 17:37 de ama duymamışım, acaba bu kişilik envanteri gelmesi olumlu olduğu anlamına mı geliyo anlamadım. Belki de uygun pozisyon için gönderilmiş olabilir. Herkes için hayırlısı olsun
-
yarın ik ya ulaşıp da bilgi alabilen olursa buraya yazabilir mi ? acaba biz mail almayanların durumu nedir elendik mi boşuna beklemeyellim bari
-
@acctuerrx benide aradilar bugun arkadslar mail geldi.kisilik envanterine gorede muhtemelen müfettis ve uzman yardimciligini belirleyecekler.hepimiz icin hayirlisi olsun
-
@unavailable hocam sana telefonda olumlu bi bilgi verdiler mi ? Kişilik envanteri dışında bişey dediler mi ?
-
@kafkas hocam kişilik envanteri için mail gelmiş size bu kazandınız demek olmuyor mu? nasıl daha sonra olumlu olumsuz dönüş yapacaklar anlamadım kişilik envanteri sonucu olumsuz cevap alma gibi bir durum var mı ki ? bana da mail gelmedi büyük ihtimal elendik demek oluyor bu
-
Arkadaşlar süreci olumlu devam edenlere attık demişler bir arkadaşıma.
-
@hermonie bitmiş mi yani olumlu dönüşler bundan sonra beklemeyelim mi elendik demek oluyor bu o zaman
-
@paradigma83 sadece şunu soyledi size mail atiyoruz kisilik envanterini doldurup yarina kadar bize gonderin bizde en kisa sure icinde netlestrip dônüş yapacagiz.bende forumdan anladigim kadariyla herkese gelmemis bu mail demekki bu kisiler arasindan mufettis ve uzman ayrimini yapacklar tabi bide cv olabilir.
-
@unavailable tamam hocam teşekkür ederim. Ben de kişinin hangi pozisyona uygun olacağını belirlemek için olabilir diye düşünmüştüm. Krediler, para piyasası gibi. Ama seninki de mantıklı hocam. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@gerha emin olmamakla bitmiş olabilir. Bizimki de henüz kesin değil ama tez zamanda daha güzel kurumlar size nasip olsun arkadaşlar
-
@gerha bana söylenen olumlu olumsuz net dönüş envanteri doldurunca olucak dediler. Kesin net kazandınız demedikleri sürece ben hala tereddütteyim doğrusu sonra umutlanıp hüsran yaşamak istemem. Ama genelde bu işlem işe alıncak personele uygulanır o yüzden biraz sanki kazanmış olma durumu var. Tabi inanın bu envantere verilen cevaplardan olumsuz dönüş almak mülakattan elenmekten daha acı verici olur gibi çünkü nasıl eleyecekler bu sorulardan bilmiyorum. Kazanan kazanmayan herkes için hayırlısı olsun bundan sonra demek geliyor elimden sadece.Bekleyip görücez.
-
arkadaşlar ik'nın numarasını bilen varsa yazabilir mi? arayıp sormak istiyorum şimdiden teşekkür ederim