Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
-
@xoxo dogru dıyorsunuz sanırım bu dakkadan sonra telefon beklemek sacma olur nese ınsallah hak edenler gırerler.
-
Bana da mail pazartesi geldi 12 gibi , pazartesi akşam 17:45 gibi aradılar.
Salı aramadılar yani. Belki hergün de olmayabilir mülakatlar. Bilemedim. -
bana da mail pazartesi geldi
-
takasbank uzman yardımcısı maaşları merkez uzman yardımcısı maaşlarına yakın diyorlar arkadaşlar.
-
Arkadaşlar banka olunca promosyon ve temettü oluyor bunlar da maaşı artıran etkenlerdir. Ama bu bankada bunlar var mı tam öğrenemedim ama hali hazırda merkez uzman olanların da sınava girdiğini duydum demekki maaşı iyi diyorum.
-
Olumsuz mail alan var mı arkadaşlar?
Bana geri dönüş yapılmadı hiç bir şekilde. Hayır sınavı kazananlar belliyse olumsuzlara niye dönmezsiniz ki. Yedek falan mıyız acaba. -
@burcuburcu merkez uzman yardımcısı maaşı ne kadar ki?
-
@xoxo 4000 civarı
-
herkese tekrardan merhaba arkadaşlar malum pazartesi mülakatlar başlıyor acaba kurumun kıyafet kültürüyle alakalı herhangi bir bilgisi olan var mı? zaten heyecanlı stresli bir ortam olacak bu sıcakta takım ceket vs zorlayacak gibi mülakatta
-
@xoxo yapacak bir şey yok mülakat kıyafeti mevsime göre pek değişmiyor
-
@xoxo valla ben mülakat daveti geldiği zaman adamla konuştum, kendi çalıştığım kurumda sakal serbest mülakata sakallı gelebilir miyim dedim. gelebilirsin tabi dediler. hatta takasbankta da sakal serbestmiş. emin misiniz mülakat falan sıkıntı olmasın dediğimde yok kesinlikle olmaz burada da yakışan bırakıyor dedi ama tabii takım makım sormadım. tabi bana sorarsanız sakal traşını olup gitmek en iyisi. mülakat sonuçta
-
Arkadaşlar önceki alımların mülakatlarına dair bilgisi olan var mı? Soru tarzı, ortam, süre vs. herhangi bir bilgi...
-
@huzuri hiçbir bilgi yok maalesef nette falan da aradım ama kurum hakkında doğru düzgün bir bilgi bulamadım sadece söyledikleri gibi 40 dk sürecekmiş onu biliyorum bir de borsanın mülakatına girenlerden bir kaç bir şey öğrendim o kadar onların mülakatında psikolog da varmış gayet espirili rahat bir ortamdı dediler. Mesela hukuk sorarlar mı sadece ekonomi mi soracaklar hiçbir şey bilmiyorum
-
@xoxo cevap için teşekkürler hocam. Borsanın mülakatında güncel ekonomi sorulmuş mu?
-
@huzuri sorular hakkında hiçbir şey söylemediler maalesef onca kişiye sordum sadece bir tanesi dönüş yaptı o da ortam gayet rahattı falan dedi o kadar
-
@xoxo bir de ingilizce bir soru sormuşlar onlara bizde yoktur umarım
-
arkadaşlar takasbanka yani bistin yerleşkesine nasıl gideceksiniz? bir fikri olan var mı?
-
Bugun saat 10 da mulakati olan arkadas vardi. Ciktiktan sonra bakarsa nasi bi ortam vardi ingilizce soruldu mu vs gibi genel seyleri soylerse cok makbule gecer.
-
Orta şeker bir komisyon var. Bankacılık ve takasbankla ilgili sorular geldi. Bir de seni alırsak bize ne katacaksın gibi klasik özel sektör soruları
-
@sawetk kaç dk sürdü hocam