Takasbank Uzman Yardımcısı/Müfettişlik Sınavı
-
20 25 dakika sürdü heralde. Sınavdaki başarı sıranıza göre mülakat sırası belirlenmiş
-
@sawetk geçmiş olsun hocam ingilizce var mıydı hocam? bir de sizden baska mülakat için bekleyen var mıydı?
-
İngilizce yoktu. Sadece ben bekliyordum. Bana herkesi saat 10 da çağıracaklarını ve sırayla alacaklarını söylemişlerdi. Kimseyi göremedim. Ya başkalarına farklı saat verdiler ya da gelen olmadı
-
Ben de oradaydım 9.20 gece geldim benden önce bayan arkadaş girdi ingilizce yok çok teknik konulara girilmiyor ve evet 40 dk da sürmüyor. Ortam gayet rahat zorlayıcı sıkıcı etken yok asıl mesele iş hakkında bilgi ve isteğiniz. Herkese başarılar.
-
@sawetk bu arada isim Samet mi benden önce Samet diye biri alındı galiba çünkü çağırıp ismim Samet olmayınca 20 dk daha beklettiler.
-
@oguzhan24 evet
-
@sawetk bankacılıkla ilgili çok mu teknik sorular sordular hocam yanı daha önce hiç bankada çalışmayan biri bilebilir mi soruları? benim mülakat haftaya puan sırasına göre çağırıyorlarsa siz 1-0 öndesiniz demektir puanınız baya yüksek demek ki tebrik ederim
-
@duygu123asd bankacılıkla ilgili iki soru sordular. para ve sermaye piyasalarını anlat dediler. Diğer bir soruyu hiç anlamadım bile onda bankacılık bilgisiyle birlikte yorum yapabilmek gerekiyordu. Bir de takasbankın işlevi nedir burada ne yapıyoruz diye sordular. Ama iktisat soruları kolaydı. İşsizlik nasıl azaltılır, gelir adaleti, Türkiyede ve dünyada ekonomik problemler Vs. Aslında bilgiden ziyade orada neden çalışmak istediğiniz, kariyer hedefleriniz daha önemli. Beni o sorularda zorladılar
-
@sawetk hocam cvnizle alakalı sorular sordular mı? üniversiteyle alakalı ne bileyim çalıştıgınız yerle fln alakalı?
-
@sawetk çok teşekkür ederim cevap için
-
@brifing önce cv ile ilgili sorularla başladılar
-
@sawetk sağ olun hocam cok tesekkurler.
-
Arkadaslar bugün takasbanktan aradilar beni mulakat tarihim 10 temmuzdaydi onu geriye cektiler.Benim gibi böyle başka aranan varmi acaba merak ettim.
-
Geri derken daha önceye mi?
-
@unavailable ne kadar geriye benim de haftayadı o zaman bizi de daha erken çağırabilirler neden böyle bir şey yapıyorlar herşeyi ona göre ayarladım ben
-
evet arkadaşlar , benim de haftayaydı mülakat, bu haftaya çektiler
-
@yusuf6007 beni aramadılar sizinki 14düydü sanırım sizinkini erkene aldılarsa benimkini de almışlardır o zaman arayıp sorsam mı acaba ya da beklesem mi aramalarını
-
@duygu123asd evet bidahaki haftaydi bu haftaya çektiler.
-
@unavailable Allah allah beni aramadılar daha
-
Mülakata girenler sorsa ya , sonuçlar ne zaman açıklanırmış