2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@zuzu1911 son 2 seneden beri öyle bir çalışma var aslında , öyle bir niyetleri de var ancak o konu haala belirsiz
-
Güvenlik soruşturmasını 10 günde tamamlayacağız diye bir bakan açıklama yapmış biri söyledi deöyle birşey var mı acaba ¿
-
@muratkılıcc var içişleri Bakanı
-
@can-mavi Çok güzel bir haber bence tabi atanırsak daha da güzel olacak
-
@bircahil Dostum yanlış ifade ettim galiba.Kpss puanı 2016'da 1 yıl sonra yine 2 yıla çıkartıldı için ferah olsun.Kastettiğim şey Guy sınavı için sadece 2017 puanı kullanılacak.Araya 2016 puanları girmeyecek.Bu da ayrı bir avantaj
-
@maliyeci07 evet kesinlikle buyuk avantaj.
Gun gecmiyorki yeni bir haberle uyaniyoruz.Bir an olabilir mi diye supheye dustum bunlar hep stresten,issizlikten -
@can-mavi Merhaba,
1250-1500 kişilik alımda şehirler ile ilgili bilgiye sahip misiniz ? İstanbul duyumu var mı mesela. Teşekkürler. -
@ekmcg iller bazında bir duyumum yok maalesef
-
Hayirlisi olsun evvela ama 1250 kisilik alim olursa dusuk puanli arkadaşlar sıkıntıya düşecektir insallah alim sayısı artar en az 2000 kisi olur cogu kisi sinav mulakat görür
-
Açılmayan iller gelicektir,önceki ilanda doğu illeri mevcuttu ben bu sefer Karadeniz ağırlıklı bir ilan geleceğini düşünüyorum.
-
@friedman98 inşallah farklı iller gelir
-
Iğdır gelir mi acaba bu sefer merak ediyorum. Pek görmedim geçmiş ilanlarda
-
@genclerbirlikli vergi dairesi var mı ki ığdır'da ? yada mükellef filan
-
@kazm hocam ığdır da yasayan yok mu niue vergi dairesi ve mükellef olmasın
-
Ankara 750 sayisi 1500 kisilik bir ilanda olmaz gibi geliyo ama
-
Varya bi atanayim mevlüt okutacağım Allahin izniyle hemde 500 kişi çağıracağım.
-
Arkadaşlar öğretmen dostum bugün seminerdeydi seminerdekilerin %95 i dogu ve iç anadoludan daha türkçeyi bile kaba saba konusan insanlar nasıl bi mülakattır bu ki bunları öğretmen yapmıslar demekki doguya batıdan insan atama yanlısı değil bu komisyonlar bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz guy dan bu yüzden mi eliyorlar bizi öyleyse boş boşuna düşük kapatacak diye doğu illerini yazmayalım madem
-
Keşke bir devlet büyüğü, bürokrat bu başlık altında yazılanları okusa da heyecanımıza, umutlarımıza tanık olsa. Belki bu süreç hızlandırılabilir bu şekilde:) güzel gelecekler bizimle olsun
-
@genclerbirlikli ahaha hocam askerligimi Igdır da yaptim bizzat gordum var
-
@y-oguz90 ben daha 2 sene önce gittim bildiğimiz valilik filan da vardı