2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@can-mavi benim merak ettigim de kpss puan barajinin olup olmadığı hocam onu biliyo musun
-
Kaç katı cagrilacakmis veya kpss taban puanını suan için bilmiyorum ama öğreneceğim
-
https://f.aa.com.tr/tr/turkiye/36-ilceye-ilce-goc-idaresi-mudurlugu-kurulacak/1102388
Beklenen ama 20 kişiden öteye gidemeyen ilgöç alımı bu sayede 2018 den önce yapılır inşallah.. -
@ildız kpss sonrasına kaır bu ya da mülakat tarihleri belli olmadı bir de onun açıklanması var
-
Sayıştay Mayıs in son haftasonu , kpss şartına gelince o hepinize güzel bir süpriz olsun
-
@can-mavi guydan da haber bekliyoruz hocam
-
@friedman98 @can-mavi aynen kardeşim guydan da haber getirsen bizlere güzel olacak
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Sayıştay Mayıs in son haftasonu , kpss şartına gelince o hepinize güzel bir süpriz olsun
Güzel bir süpriz derken , kpss puanı yla ilgili hepimizin beklediginden farklı güzel bir şey olabilir
-
Guy için birkac kisi yuzunden son zamanlarda hiç çabam olmadı ama ogrenmeye calisirim
-
@can-mavi ilk 5000 mı cagrilicak yoksa diye düşünmeye başladım
-
@can-mavi Sayıştay başlığında daha öğrenmedim öğreneceğim demişsin 10 dk önce ?
-
@can-mavi kpss şartı yok mu yoksa
-
Yapılsında yüksek bir ilgöç ilanı, ne yapalım şükür iki sene geçerli puanımız var deriz.. Artık yeterki yapılsın.
-
@hickskaldor, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@hickskaldor, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
:))) sadece susuyorum
-
@can-mavi dostum sen aldırmaya kimseye guy içinde öğren bizler içib iibf için zaten kimseden haber alamıyoruz. Biz bizeyiz sizlerde küsmeyin bu davaya.
-
@can-mavi bence açıklayalım da arkadaşlarda rahatlasın
-
@can-mavi bence açıklayalım da arkadaşlarda rahatlasın
Bence de , bu güzel haberi paylaşmak senin hakkın kardeşim
-
@hickskaldor nedir nedir haydi söyle :))
-
@can-mavi peki madem:) sayıştay sınavı mayıs sonu ve büyük ihtimal kpss şartı yok arkadaşlar vazgeçilmiş diye duydum.
-
@can-mavi peki madem:) sayıştay sınavı mayıs sonu ve büyük ihtimal kpss şartı yok arkadaşlar vazgeçilmiş diye duydum.
Büyük ihtimalden de daha büyük bir ihtimal sanki