2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@mrvcmgz Evet dostum. Ilk etapta eleme sinavi olacak. O tarih konusuluyor, o da eleme sonavi tarihi olacaktir.
-
@paretowilfredo hocam başka sınavlara ilişkin duyumun var mı peki ?
-
@genclerbirlikli Bir kaç haber var dostum teyit ettikçe paylaşacağım.
-
@paretowilfredo rüyamda toplam 700 küsür ilan haberini paylaşıyordun. Biri mayısta diğeri haziranda. direk gelen ilanları bile göremiyoruz rüyamızda. Duyumlarla yetiniyoruz. Güzel haberlerinizi bekliyoruz hocam
-
@83istanbul İnşallah haber olsun saklamam dostum biliyorsunuz. Bu iki gündür her anlamda haberler fena değil. Tabi eskiye göre alımlar çok çok düştü buna bağlı olarak da biz de güzel haber taşıyamaz olduk ama inşallah geçer bugünler de.
-
@paretowilfredo pareto rica ediyorum paylaş duyumum var diye.. Ya da özelden yazabilirsin
-
@reagan Dostum gelecek haftaya bir iki kurum var soruşturacağım az daha sabır.
-
Dostlar süreci hala devam eden Kamu Ihale Kurumu gectigimiz yil icin dusundugu kadrodan daha az alim yapmak durumunda kaldi.
Aslolarak planladigi 15 kisi iken izin alamadigi icin eski verilen kadro icin alima cikmislar. 2018 yili icinde 15 kisilik uzman yardimcisi ilanina cikacaklar. Planlama bu yonde. Mevcut alim tamamlandiktan sonra ikinci alim ilanini beklemeye baslayabiliriz. -
@paretowilfredo kpss öncesi mi sonrası mı peki
-
@genclerbirlikli su an net degil dostum. Soyledigim gibi mevcut surec devam ediyor. Bana gelen bilgi 2018 icinde olacagi. Teyit ettik ancak mevcut surec tamamlaninca daha net olacaktir.
-
@paretowilfredo hocam mevcut mülakat ne zaman sonuçlanır
-
@wilfried bilgimi baslikta paylastim dostum.
-
@paretowilfredo kik sonuçları açıkladığına göre ilanı bekleyebilir miyiz
-
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Sağlık Bakanlığının talebi olduğunu, Devlet Personel Başkanlığından olumlu görüş geldiğini belirterek, "Bugün itibarıyla 9 bin kişilik sağlık çalışanı alımıyla ilgili Maliye Bakanlığı onayı çıkmış olacak. Önümüzdeki aylarda sağlık çalışanlarına ilişkin ilave personel alımıyla ilgili düzenleme yapacağız" dedi.
Bakan bey keşke kendisinin bakanlığıyla ilgilide bilgi verse.
-
36 ilçede yeni Göç İdaresi kurulmuş. Bunların doldurulması için yeni bir ilan çıkar mı acaba bu yıl içinde.
-
Mayıs sonuna kesin olarak sayıştay geliyor , sayı 45
-
@can-mavi hocam 1-2 ay önce kesin almıycaz diyorlardı. Ancak son gelen duyumlarla tamamen inanmaya başladım. Kaç kişi çağıracaklar var mı Bilgi..
-
@can-mavi güzel haber dostum. Senden bir de GUY bilgisi öğrensek hasret kaldık çünkü haberlerine
-
@safitürk69, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
@can-mavi hocam 1-2 ay önce kesin almıycaz diyorlardı. Ancak son gelen duyumlarla tamamen inanmaya başladım. Kaç kişi çağıracaklar var mı Bilgi..
İlan gelir yakında sayı 45 ama kaç kişi cagiracaklarini suan için bilmiyorum öğreneceğim , tarihi de ogrenecegim
-
@can-mavi kaç katı çağrılır hocam