2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Selamın aleyküm dostlar. Personel yönetmeliğini de yayımlayan Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı'na dair meslek tanıtımını, alıma dair kısımlar tahmine dayalı olarak hazırladık. Buyrun merak ettiğiniz soruların yanıtlarını yazımızda bulabilirsiniz;
-
@paretowilfredo Hiç hareket yok son zamanda ne olacak böyle başkan @Antimülakat içişleri bakanlığından da hani hiç ses yok mu il planlama içişleri uzmanlığı vs
-
@ua1905 Dostum bi yıl sonu hareketliliği yaşamıştık. Her sene böyle olur. Bu dönem durgun geçer. Mart sonuna doğru bir kısım alımlar belirecektir bence. Onlar da KPSS öncesi son dökülenler olacak. Bakalım biraz beklemekte fayda var haberler için.
-
@paretowilfredo inşallah mart sonunda başta maliye bakanlığı olmak üzere uzun süredir susan kurumlar artık bir harekete geçer. yoksa sıkıntı
-
bence 15 temmuz pazar günü erken seçim var. O yüzden alımlar başlayabilir nisan mayısta
-
Ciddi bir duraklama dönemine girdik. Nisan, Mayıs gibi açılmasını umut ettiğimiz sınavlar var, sonrasında kpss ve onun açıklanması vs. derken Eylül gibi süreç yeniden başlar.
-
@antimülakat hangi sınavlar acaba?
-
@duymhuyguy şuan gündem seçim ittifakı. Seçim kanununda değişiklik gerekiyor bunun için. Anayasa der ki seçim kanunlarında yapılan değişiklikten bir yıl geçmedikçe yapılan seçimlerde uygulanmaz. Bu yüzden erken seçim çok çok düşük ihtimal.
-
@antimülakat KPSS öncesi guy bekliyor muyuz hocam
-
@maesteo bekliyoruz elbette ve bunun içinde çabalıyoruz ama Maliye Bakanı Naci Agbal'a derdimizi anlatamıyoruz.
-
@antimülakat İnşallah guy görmeden KPSS gelmez
-
En son mhuy ilanının üzerinden 3 sene geçti. Sanırım ilana çıkılmadan önceki sene kurumlardan talep toplanıyor ardından ilana çıkılıyor. Geçtiğimiz sene böyle bir şey olmadı diye biliyorum. Olsaydı duyulurdu. O yuzden bu sene mhuy ilanının gelmediği 4.sene olmasa keşke.
Ayrıca Ziraat bankası ,geçtiğimiz yaz, iştiraklerine yaptığı son alım hariç 2014'ten beri alım yapmadı. Bir sürpriz yapsa da sevindirse. -
Kamu denetçiliği uzman yardımcılığı , kişisel verileri koruma uzman yardımcılığı ilanları ne zaman gelecek bilgisi olan varmı arkadaşlar?
-
@blocker yok
-
Arkadaşlar duyum alan yada sınavların önceden açılacağını bilecek bağlantıları olan biri değilim ancak 1 aya kadar sayıştay sınavının açılacağına dair bir duyum oldım kesin gibi konuştular bilgisi yada duyumu olan varmı
-
@bunekadarçalışma Hareket var dostum. Netleştirmeye çalışıyorum. Konuşulan tarih Mayıs sonu. Teyit edersem paylaşacağım ben de.
-
@paretowilfredo Üstad sayı hakkında da bilgi almaya çalışırsanız seviniriz
-
@rybczynski2 Dostum bir dostumun duyumu üzerine soruşturma yaptım kısaca, 45 kişi, P48'den 5000 kişi sınav kurumda konuşulan. Ancak yetkili bir ağızdan bilgi almak istiyorum ki duyumumuz bilgi haline gelsin. Ancak ön araştırmada görünen tablo bu şekilde.
-
Anladım hocam peki 45 kişi için 5000 çok değil mi max. 20 katı olmuyor muydu?
-
@rybczynski2 Sayıştay'ın sınav sistemi değişmeden evvel sınır yoktu dostum. KPSS puan koşulu geldikten sonra da herhangi bir kat kısıtı koyulmadı. Sayısal bir kısıt konulabilir o nedenle. Ek olarak, bu şekilde olabileceğine dair başka haberler de mevcuttu. Şöyle ki; ÖSYM'nin Ankara'da Saray bölgesinde tuttuğu büyükçe bir hangar var. 5000 kişilik bir sınav merkezi olarak kurgulandı orası. Bu tip sınavların orada yapılması düşünülüyordu. Bilgileri birleştirince mantıklı geliyor dostum.