2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/kisisel-verileri-koruma-uzman-yardimciligi-ilani-yolda
İlan yakındır dostlar.
-
@paretowilfredo başkan yds isticek mi puan türü ne olur yazıda göremedim
-
@maxmin Buna dair ayrica calisma yapacagim dostum. Meslege dair bi on tanitim insallah haftasonu.
-
@paretowilfredo üstad dil şartı var mı?
-
@paretowilfredo Puan türü, yds şartı ve kadro sayısı tam olarak 60 mi olur bunları öğrenirsek çok güzel olacak.
-
Yds isteyebilir de istemeyebilir de. Yönetmeliği okudum başvuru belgelerinde yabancı dil belgesi de sayılmış belirli bir düzey yazılmamış, ama uzmanlığa geçişte diyor ki uzman yardımcılığından uzmanlığa geçiş için 3 yıl içinde yds c alınmalı.
-
@paretowilfredo Dostum acaba meslekleri kıyaslayabileceğimiz ve karşılaştırma yapmak isteyenler adına gerekli bilgileri veren bir başlık olsa daha iyi mi olur?Son yıllarda en farklı ilanları görüp,daha değişik yaşadığımız bir süreç ve kimi görsem aklı hangi mesleği seçeceği konusunda bulanık..Sitede yer alan meslek tanıtımları çok iyi ve bunun yanında karşılaştırmalı olarak meslekleri yorumlayabileceğimiz bir başlık olursa aday faydası maksimize olur sanırım:)
-
@paretowilfredo hocam peki gümrük müfettişligi ile ilgili bir duyumunuz var mi? Bir ara gelebilir diyordunuz sanki
-
60 kisilik ilan mi gelecek?
60 kisilik ilan gelirse hepsi iibf olur mu ?
Olmazsa kaci iibf olur
Yazili sozlu mu sadece sozlu mu olur
Bölüm bazli ayrilir mi tum iibf ortak mi olur
Ve puan turu tek mi veya puan turleri seklinde cogul mu olacak ?
Kafamda deli sorular var bu ilan la ilgili -
@paretowilfredo 1000 gelir uzmani 1000 denetim elemanında var mi bi gelisme
-
Kişisel verileri koruma kurumu 60 kişilik alım yaparsa hepsi iibf mezunu olmaz bunun bir kısmı hukuktan bir kısmı ilgili mühendislik bölümlerinden kalanı iibf bölümlerinden olur
-
@rootofallevil o da 90 la kapatır. başka kapıya gidelim artık
-
Dostlar bu saatten artik maliye bakanliginin ilanlari bizleri kurtarir
-
Şu ilanlar hukukçularla mühendislere yarıyor var ya hukukçular gygk+hukuk testiyle, mühendisler p1 p2 p3 ile açılan her ilana başvurabiliyor biz ne yapalım gygk yds kpss a ne ararsan var
-
Yanlış hatırlamıyorsam eğer bir ara 250 kişilik MASAK konuşuluyordu.
http:// www. memurlar. net/haber/728482/
Diğer kurumlardan transfer ile dolduruldu. @paretowilfredo
-
@duryy Net bilgi şimdilik yok dostum KVKK için bakacağız bir şey duyarsam paylaşırım.
MASAK'a gelince o kadro zaten direkt bu amaçla açıldı. O nedenle bağımsız bir süreç olarak değerlendirmek lazım.
-
@leviathan Gümrük Teftiş ile alakalı @Antimülakat kardeşim sanırım öyle bir şey demişti dostum emin değilim bi teyit alalım kendisinden.
-
@del-piero Mantıklı dostum aslında bu tip analizler hazırlamak istiyorum ama bakalım bir kurgu haline getirip yapılabilir.
-
@zenginmemur Malesef.
-
@leviathan hocam klasik alımlarında gtb her yıl alım yapar. Ancak süreç Gtb de hiç olmadığı kadar yavaş ilerliyor. Hal böyle olunca ne zaman gelir, kaç kişi gelir netlik olmasa da kpss öncesi yine bir 25 kişilik ilan duyumu almıştık.