2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@slutskyy hangi yazar hocam
-
@walrass06 Kutluay Kararlı Hocam
-
@slutskyy kurumlar derken sadece başbakanlığa bağlı ve ilgili kurumları mı kastediyor, tüm kurumları mı?
-
Bir de twitter da mı demiş?
-
@accosator Hocam her kurum için ortak bir söylem. Ben de malumların ilan sayfasında 2014 e kadar gittim. Bir kaç kurum Ocak başında ilana çıkmış ama geneli hakikaten mart ayında start vermiş
-
@slutskyy öffffff ya zaten Kutluay Kararlı 'nın yanlış bilgilendirme yapacağını sanmam, doğrudur büyük ihtimalle. Şubat bomboş geçecek yani, en fazla şubatta mülâkat vs olur.
-
@accosator Kardeşim mülakat da olduğu yok ki. Şu an ilk mülakat dernekler denetçiliği. O da ilanı Aralık'ta geldi Mart'ta mülakat. Onların aralığı bile uzun. Çok yazık ya.
-
TMSF neden A grubu alım yapmıyor acaba merak ediyorum en son 2015te alım yapmış...
-
Maliye Bakanligi sessizligini bozarsa herkesin hayrina olur.Ardindan sayistay denetviligi idari hakimlik kaymakamlik temmuza kadar insallah gelir.Sgk denetmenlik 10.promosyonda ilan verir bi bakmisiz temmuz geldi
-
@slutskyy Var dostum. Bir noktada ritüel bu tek tük ilanlar olacaktır o arada yine. Ancak o sürece ilanların kalması bit noktada hayırlı da olur. Neden derseniz, mevcut alımlar tamamlanmış bir miktar sıralamalar öne kaymış olacaktır. O yönden çok da olumsuz bakmamak lazım bu duruma.
-
@paretowilfredo Hocam sınav mülakat süreçleri çabuk ilerlese hakkınız var, ama münferit gelen ilanlara hep aynı kişiler başvuruyor onların işe başlama sürecini beklersek biz daha çok bekleriZ.. yani onların sıralamadan düşeceğini düşünmüyorum o nedenle
-
@asya Hali hazirda en azindan vmy ve sgk nin bitecegini umuyorum dostum. Boyle olursa faydasi olacaktir muhakkak.
-
@paretowilfredo aynen o mülakat sonuçlarının açıklanması iyi olur bizim için guyda yedek olan arkadaslar için de
-
İlanının gelmesini beklediğimiz Gümrük ve Ticaret Uzman Yardımcılığı Meslek Tanıtımı dostlar;
https://www.tercihiniyap.net/haber/gumruk-ve-ticaret-bakanligi-uzmanligi-meslegi-sinavi-ve-maasi
-
@paretowilfredo hocam ne zaman gelecek, bekliyoruz
-
@genclerbirlikli Dostum soyledigim gibi birimlerden kadro talepleri alinmis ilan da hazirlaniyormus. Cok gecikmez saniyorum.
-
@paretowilfredo hocam Mhuyla ilgili bir araştırmanız olacak mı
-
@jakuppp Dostum Maliye Bakanlığı kendisi demedikçe artık hiçbir sınavı hakkında malesef fikir sahibi değiliz. Soruyoruz zaman zaman ancak malesef. Kimse bir şey bilmiyor, çünkü bir planlama var ortada ama sonsuz zamanlı. Ne zaman isterlerse o zaman anladığım bu.
-
Haklısınız hocam Bakanlık kapalı kutu diğer bakanlıklar 2018 personel alımlarını açıklıyorlar.Maliye bakanlığı çok sessiz
-
Bu sayfa çok hareketsiz kalmış.Kişisel verileri koruma uzmanlık yönetmeliği yayımlanmış.İlan yakındır.