2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
arkadaşlar Sgk denetmen yardımcılığı 10. promosyon için sınavdan önce ilana çıkacağı hakkında duyum alan bilgisi olan var mı ? gerçi henüz 9. promosyon ve müfettişlik mülakatlarını açıklayamadılar ama ilanın hemen sınavdan sonra olması 2. bir alım umudu doğurdu herkeste.
-
@pareto_wilfredo hocam bu konuda duyumun var mıdır?
-
@paretowilfredo hocam bu konuda bir duyumun var mıdır?
-
Maliyeden yok mu bir ses
-
Ocak 15 guy duyumu vardii??
-
@duranvarlık onu kim attı
-
Sayın Arzu ERDEM konuyu genel kurulda gündeme getirmiş.Kendi twitter adresinden konuşmasını ve daha sonra Maliye Bakanının cevabını izleyebilirsiniz.Sayın Milletvekili uğraşlarıyla gönlümü fethetmiştir.Bizlerin sesi olmuştur.Allah yardımcısı olsun.
-
Dostlar Selamın Aleyküm. Bir haber paylaşalım madem bu suskunluk bi bozulsun.
20 Kişilik Gümrük ve Ticaret Uzman Yardımcılığı ilanı hazırlanıyor. Puan türlerinin bölüm bazlı olması muhtemel yine. Birimlerden talepler toplanmış ve kadro tahsisi tamamlanmış durumda. Kısa süre içerisinde inşallah ilan gelecek.
-
@paretowilfredo kral meslek tanıtımı var midir peki
-
@genclerbirlikli Bu haftasonu hazırlayalım dostum inşallah.
-
@genclerbirlikli geçmişte(yanılmıyorsam) c seviye yds istemiş ve yazılı sınav yapmış.
Yazılı sınav konuları
a) Adayın mezun olduğu bölüme ilişkin alan bilgisi (İktisat, İşletme, Maliye, Hukuk, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler)
b) Yabancı dil (İngilizce, Almanca, Fransızca).
Alan bilgisi bölümünün ağırlık puanı %65, Yabancı dil bölümünün ağırlık puanı %35?tir.
-
@paretowilfredo eyv hocam sağolasın
-
Bir önceki alımda isyan çıkmıştı, hatırlayanlar vardır aranızda. Uluslararası soruları felaket derecede kolaydı ve yanlışım olmasın mülakata kalanların %80i uluslar mezunuydu. Bu alımda intikam alınabilir uluslardan. Dikkat edin.
-
@titoizm Diğer bölümler itiraz etti sonuca ve sonra bir seyler oldu buna dair dostum. Bi nevi telafisi yapildi. Garip bir surecti.
-
@paretowilfredo merhabalar sayıştay sınavıyla ilgili olarak son paylaştığınız bilgi dışında bir gelişme varmı
-
@bunekadarçalışma Sorduruyorum dostum sürekli, planlama aşamasında ve netleşen bir şey yok halen.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim
-
sayıstayın alım yapacağını zannetmiyorum.çünkü 40 milyar dolarlık sirket varlık fonuna aktarıldı.sayıstay denetiminden çıktı.epey bi yükleri kalktı.
-
Gece saatin kaç olduğuna aldırış etmeden hedefe ilerleyenler elbet ileride başarıyı yakalayacak olanlardır ve mutlaka bir gün Hakk, hakedene hak ettiğini teslim edecektir.
-
@paretowilfredo Üstad kitap yazarlarından biri Mart ayındaki Başbakanlık kararnameleri çıkana kadar kurumları alım yapamazlar dedi bunun bir realitesi var mı sahiden ??