Beşiktaş
-
@hoffafd Argo değil aleni bir şekilde hakaretti dostum. Kova geyiğini bilmiyorum, futbolla ilgilenecek kadar vaktim olmuyor malesef lakin diğer yönetici arkadaşlar için bir anlam ifade ediyorsa kaldırırlar.
-
@paretowilfredo hocam adam onu koyup Beşiktaşlılara tinerci diyor kova geyiği bu, geyik de sayılmaz ya neyse.
-
Arkadaşın yazdığı mesajı göremedim ama heralde verecek cevabı kalmayınca küfür kullanmış. Böyle terbiyesiz, ahlaksızları forumda barındırmadığınız için teşekkür ederim.
@paretowilfredo -
@byteks1 ben argo kullandım ama size değildi yanlış anlamadınız umarım, mk nıcklı şahısaydı
-
Dostlar iki muhabbet edelim dedik, takılmayı bile ciddiye aldınız. Lütfen tamam iki takımda büyük diyerek konuyu bağlayalım. Bence iki takımda bu borçlarla çok küçük olmayı hak ediyor ama biz büyük diyelim.
-
Futbol başlıkları niyeyse cozutmaya çok müsait. Bi an ekşide sandım kendimi.
-
@genclerbirlikli ekşi de futbol muhabbeti okumak zulüm nasıl bir kafa yapıları var anlamış değilim. Maçı izlemeden mi yazıyorlar nedir.
-
@evandro hem zulüm hem de aşırı derece başkaları adına utandırıcı. O kadar küfrü stadda bile duyamaz insan
-
@genclerbirlikli “cringe” tam olarak başkalarının davranışından duyulan utanç
-
Kötü oynamadan iki puan bıraktı beşiktaş. Yetenekli ce çalışkan gençlere daha fazla şans verme zamanı hele ki yabancılara verecek euro kalmayınca.
-
Türkiye'de futbolda dahi yanlış anlamayın referans olayları döndüğü sürece bizde yetenekli futbolcu, iyi futbol oynayan takım olmaz. Ben oynanan futbolu hep Avrupa ile kıyaslıyorum ve Galatasaray'ın 2000'lerdeki 2 senesi hariç çok kötü olduğunu düşünüyorum.
-
Kötü transfer politikasının bedeli ağır oldu. Pepe gibi emekliliğe hazırlanan oyunculara 5 milyon euro ödemek nedir.
-
4 yemek nedir zalımın takımı...
-
Lig dibe battıkça batıyor. Gerçekten beter olalım istiyorum. Bu kadar berbat yönetimlere ses çıkarmayan taraftarlar olduğu sürece marka yaratmasın. Bu yüzden her geçen yıl gücünü arttırmak yerine daha kötüye gidersin. Nitekim bir 10 sene içerisinde topyekûn bir toparlanma sürecine girilmezse takımlar Avrupa Liglerinde bir üst turada çıkamaz.
-
Ben bu seneden de ümidi kestim.
-
Beşiktaş bu seneyi kapattı. Seneye de durumlar ne olur bilemiyorum, Şenol hoca önemli bir hoca, Beşiktaş ile de frenkansı tutanak birisi. Onu kaybetmeleri büyük sıkıntı olacak.
-
Bu sene yine Galatasaray değişik bir şekilde sazı aldı eline. Valla gümbür gümbür, yine alabilir kupayı.
-
Yarın buralar karışır vaziyet alalım. İçimden bir ses kaybedeceğiz diyor...
-
Şampiyon belli olur yarın. Büyük ihtimalle evimizde kaybetmeyiz ama beraberede bitebilir.
-
@antimülakat Kartallar yüksek uçar üstad
Galatasarayın stadindan 1 ya da 3 puan ile döneriz, sonra Trabzonda 3 puan alır ve Şenol Güneş Stadında Şampiyonluk turu atarız
Bu öngörüm burada dursun..