İçişleri Bakanlığı 1545 Sözleşmeli Büro Personel Alacak
-
@Antimülakat bir an için sevindim. keşke mecbur kılınsa tamamen merkeziye dönse belediyeler il özel idareler, keyfi alımın da önüne geçilirdi sınırda olan puanlıların da yüzü gülerdi hocam
-
@kamucukız şiir gibi konuştun
-
@aliveli iyi mi algılayayım kötü mü bilemedim
-
@aliveli kyk dan ya da ptt den içişlerine geçiş için de 1 sene bekleniyor mu..Ünvan değişikliği kapsamına girmiyor değil mi
-
@yenilmezserhat en son bunu konuşup uygulamasının farklı olduğunu dpb den öğrenmiştik sanki
-
@aliveli kyk dan ptt ye olmaz deniyordu ama İçişleri ne geçilir mi bilmiyorum..
-
@yenilmezserhat bütün sözleşmeliler için 1 senelik çalışma durumu söz konusu, sözleşmeliden sözleşmeliye geçmek için.
-
Arkadaslar kaç yıl sözleşmeli oluyor?
-
@issiziibfli süresiz sözleşmeli
-
@burcuburcu hocam mesela 1 2 yıl sonra istifa edip başka kuruma girsek sorun oluyor mu?
-
Başvurabilen var mı arkadaşlar? Benim mail adresimi kabul etmiyor. Hem gmail hem hotmail denedim ama olmadı.
-
@issiziibfli bu konu forumda daha evvel tartışılmıştı ben istifa sorun olmuyor şeklinde hatırlıyorum.
-
@bombiksmori ben girdim hata verdi sayfa yarin deneyecgm
-
@busus bende yaklaşık 50 başarısız denemenin ardından yarın tekrar denemek üzere bıraktım hocam.
-
ben biraz önce telefondan başvurdum ama hemen sonrasında da bi pişmanlık çöktü. başvuruyu gönderdikten sonra değişiklik yapma şansımız yokmuş, askerlik teciliyle ilgili yanlış beyanda bulundum.. inşallah kazanamam .)
-
@furkanbey tamam butonuna basmadan önce değişiklik yapılabiliyormuş.Tamam butonuna basmadıysanız güncelleyebilirsiniz.
-
@furkanbey 5- Adaylar, İş Talep Formunu doldurup, "Başvuru Formunu Onayla" butonuna bastıklarında ekrana "Tamam" ve "İptal" butonları gelecektir. Elektronik ortamda başvurusunu hatasız ve eksiksiz bir şekilde tamamlayan ve bilgilerinin doğruluğundan emin olan adaylar "Tamam" butonuna basacaklardır. "Tamam" butonuna basıldıktan sonra adaylar bilgilerinde değişiklik yapamayacaklardır. "Tamam" butonuna basmadan önce bilgilerinde eksiklik veya hata olduğunu fark eden adaylar ise 22 MAYIS 2017 tarihi saat: 17:30'a kadar "İptal" butonuna basarak İş Talep Formunu yeniden güncelleyebileceklerdir.
-
başvuruyu yapan arkadaşlara bi sorum olacak çıktı alma işini o anda mı yapmamız gerekiyor evde başvuruyu yapıp kırtasiyede çıktısını alabilir miyim?
-
@kamucukız başvuruyu yaptıktan sonra her ihtimale karşı masaüstüne kaydedip, çıktısını alırken flaşa kaydedin. Ne olur, ne olmaz? Tekrar çıktı alınmayabilir.
-
@Antimülakat sağolun hocam teşekkür ederim o şekilde yapayım ben o zaman