İçişleri Bakanlığı 1545 Sözleşmeli Büro Personel Alacak
-
Başvurumu yapabildim bugün çok şükür. Çıktıyı almadım henüz. Şimdilik kaydedip bıraktım.
-
İller şimdi başvuru yaparken mi seçiliyor daha yapmadım da
-
@glsm ewet hocam başvuru esnasında seçiyorsunuz.
-
Arkadaslar listeye girersek belgeleri götüreceğiz degil mi ? Simdilik sadece internetten basvuru yeterli?
-
@Kullanıcıadi ewet klavuzda öyle yazıyor hocam.
-
Puanlar hususunda bi öngörünüz var mı arkadaşlar?
-
@piraye ne yazık ki tez canlıyım, son aşamaya kadar getirdim başvuru sürecini
-
@kamucukız İçişleri Bakanlığı 1545 Sözleşmeli Büro Personel Alacak içinde söyledi:
"Tamam" butonuna basıldıktan sonra adaylar bilgilerinde değişiklik yapamayacaklardır.
"Tamam" butonuna basıldıktan sonra adaylar bilgilerinde değişiklik yapamayacaklardır. yanıtınız için sağolun ama benim için artık herşey çok geç
-
B grubu alımlarında hiç tecrübem yok, bir el atarsanız sevinirim :slight_smile: Arkadaşımın puanı 72.11 , nereyi yazarsak ufak bir ümidimiz olabilir?
-
@sofokles İçişleri Bakanlığı 1545 Sözleşmeli Büro Personel Alacak içinde söyledi:
B grubu alımlarında hiç tecrübem yok, bir el atarsanız sevinirim :slight_smile: Arkadaşımın puanı 72.11 , nereyi yazarsak ufak bir ümidimiz olabilir?
hocam etki altında kalma ama anca doğu ücra köşeler o puana gelir o da zor açıkçası heleki doğru düzgün bi alım çıkmadı çıkanlarda sonuçlanmadı.Artık kısmet diyelim
-
Arkadaşlar 81 puanla istanbul dışında sizce nereyi yazmaliyim?
-
tarihler konusunda başa bir kafa karşıklığı olmuş ama sonra üstünde pek durulmamış sanırım, ilkn görmüştüm ama yoğunluktan o an yazamadım sonra kaldı
durum şöyle sanırım anladığım o; 22mayıs son o zamana kadar netten başvuru yapıcaz, 26mayıs ta liste açıklanacak 30mayıs a kadar da valiliklere belge teslimi var tavsiyem belgeleri 26-30 arası verin. 26 haziran mevzusu da(yanlış hatırlamıyosam 8 de olabilir) açıklanan listenin daha detaylısı nerede ne aman sınava girilcek filan bi de belge getirmeyenleri elemek için, durum budur.
bu arada maaş mevzusu tamam büyük bir sıkıntı değil ama yine de düşünülen ilk kriter maalesef
-
@sofokles
Hocam alimlar ortada puanlarda dost aci soyler gonul ister gelsin o puana amma gelmez ancak on parmak calisirsaniz 120 yazarsaniz o olur bak.puaniniza baska yer gelmez.adalet bakanligi ilanlarini takip edin katip alimi cikinca sayica cok alacak yeri secin sinava hak kazanirsiniz duser 72'ye yazin katiplikte 120 kelime yazin ancak o olabilir. -
@zaknafein bende öyle düşünüyorum yine de bir sorayım dedim hocam sağol cevap verdiğin için
@rlg on parmak yazmaya çalışıyor arkadaşım onun için de hocam teşekkür ederim cevap verdiğin için
-
@sofokles
Rica ederim.İns.Rabbim herkesin gönlundekini versin sizin arkadasinizda içinde.İnsandan ucuzu yok ben artik oyle dusunuyorum şu alimlara,mulakatlara,sistemede, sistemi getirenede icindeki durumumuza bakinca sozum kalmiyor artik Allah demekten baska. -
Kardeşler düzeltme şansımız yok mu
-
Tercih değiştir emiyor muyuz
-
Yardımcı olacak kimse yok mu
-
@nurunalanur hocam şayet tamam butonuna basmadıysanız değişiklik yapılabileceği yazıyor klavuzda. Giriş yapıp değiştirmeyi bi deneyin bakalım.
-
arkadaşlar başvuru formunda sol sütunda yabancı dil bilgisi ve hakkında bilgi verecek kişiler gibi alanları sistem otomatik atladı.Sistemsel bir hata mı var, yoksa herkeste böyle mi?