Guy sonuç bekleme platformu:)
-
@karakalpaklı tamamlanan illere ait kardeşim. Hepsi tamamlansa elbette kalmaz ama ben tamamlanan iller için yüklenme yapıldığını düşünüyorum, her şey hazır olup, yetkili makamlara sunulduktan sonra imzalar atılıp, yayıma sunuluyor.
-
@Antimülakat Ben yazdığını yanlış anlamışım az önce. Bir miktar üzdün perşembe cuma deyince ama canın sağ olsun.:)
-
@Antimülakat Hocam zaten kaç il var ki simdiden tamamlanan iller varsa persembeyi bile bulmaz inşallah yani umarım
-
-
@Priss Hocam bir yazılanla üzülüp bir yazılanla sevinyoruz. Bu şarkıdan sonra ben gece 2ye kadar buradayım.
-
@karakalpaklı elden ne gelir kardeşim, eskiden aynı gün veya ertesi gün gecesi düşüyordu. Şimdi uzuyor süreç, yarın olur mu bilmiyorum ama perşembe cuma gelmezse beklenmeyen bir durum söz konusu demektir. O da yetkili makamlardan birilerinin şehir dışında bir toplantı, konferans vs. gibi bir iş gerekçesi ile imzayı atamaması durumu. İmza devri de bu dönemde zor olacağını düşünürsek
-
@Priss Hocam bak bu şarkıdan sonra yakarız meşaleleri
-
@Priss Şimdi bizi baya umutlandırdın
-
@Antimülakat Zaten böyle bir sınav sürecinden sonra sonuçların açıklanmasının olağan şekilde olmasını beklemek de biraz polyannacılık olurdu.:)
-
Sonuçlarınız olumlu olsun da atlatılır bu süreçler. Ne süreçler geçti, artık beklenilen süreçler çok daha güzel olacak inşallah. Mülakat süreci, mülakat sonuçlarını bekleme süreci, evlilik öncesi isteme veya istenme süreci, söz/nişan vs. süreci, düğüne hazırlık süreci falan filan... Sonuç olumlu olsun da, sinir stres geçen süreçler geride kalır inş.
-
@Antimülakat biz daha level 1 deyiz hocam dur söz nişan naptın
-
@aycan şu an çalıştığım kurumun sınav açması ile evlenmem arasında 6 aylık bir süreç yaşandı desem. Her şey olur, nasip kısmet diyelim
-
@Antimülakat hazırlıklı mı olalım yani hocam onu mu diyosun bi açıklansın bakalım da eş bulunur bi şekilde
-
@BahtsizBedevi er uygun zaman Ağustos
-
@Ülkü ihtimal yüksek 13 mayıstaki sınav 16 mayıs da açıklandı ise 14 mayısta yapılan sınav 17 Mayıs da açıklanır.
-
Bu gece açıklanırmı acaba uyuyup uyumamakta kararsız kaldım
-
@Priss bir şarkının sözleri bu kadar mı bize uygun olur.
-
Dostlar 80 ile Ankara kurtarır mı psikolojimi ona gore hazırlayacağım:(
-
Eskiden GİB'in önünde beklemeler olurdu. Yok mu artık o gönüllü dostlar. Hatta teamüller gereği sonuçlar önce GİB'in camına asılırdı, nerede o eski GUY'lar esprisi dönmeden ben bırakayım köşeye
-
@Kullanıcıadi eğer 80 ile Ankara kaparsa -ki inşallah kapar- kafamı Ankara yazmadım diye masaya vuracağım.