2016 Aralık GUY Sınavı
-
Gece gece sinirlendim hadi uyu şimdi uyuyabilirsen haketmedikleri kadroları işgal ettikleri yetmiyormuş gibi bide etkinlik yapıyorlar uzmanlık istiyorlar referanduma kadar işimiz var bunlarla
-
@miss-smith kutluay kararli aralik ayinda da ilan gelecek diyodu. Arkadaslar adamin ekmek teknesi kpss. Heralde kpss calisin dicek.
-
@TugayÇ o konudada sana katılıyorum bu ilan illaki gelecek ama kpss öncesi ama sonrası amaç bize açılacak kadronun bi kısmını kurum içindekilere kaptırmamak şimdi 2000 açılacakken 1000 bize 1000 onlara açılırsa ne anladım ben o işten
-
@aylin-yılmaz aylin ben sana bişey sordumda okumadın herhalde
-
@LUCASS nerden sordun ? Twitterımda sorun var anasayfamda kimse gözükmüyor bakayım bir daha
-
@aylin-yılmaz msjlarına bak burdan attım
-
@dlkdr adamlarda para var 3.700 alıyorlar bizde de para olsa her gün tt yaptırırdık
-
Bu gidişle bize verilen kadroyu alacaklar. Bi de demezler mi size zararı olmaz bizim sadece unvan değişikliği filan diye. Size verilen kadro bizden çalınacak. Zaten herkes çalıyor bizden herkes bizden kesiyor Nasıl işte anlamadım valla. Arkalarında sendika var dün twit atmış sendika. Bizi bu hale sokanların Allah hepsinin belasını versin başka lafım yok valla...
-
@LUCASS bu akşam saat 20,00 da etkinlik yapcaz o zaman
-
etkinlik yapmak isteyenler acil dönüş yapsın bana kendimiz bir şeyler yapmaya çalışalım
-
@John-Nash ben varm her zaman
-
@hulyayasar ktü lü hocam bana özelden yazar msınız varsanız bazı şeyler yapmamız gerekecek
-
Dün umutluydum kurum içi uzmanlık istiyorlar bizim kadrolar onlara gidecek
-
Bakın daha dün tekrar yazmıştım.Akşam kurumda çalışanlar bana göre kurum içi uzmanlık sınavı bekleyenlere sınav açılmaz da istekde bulunmuşlar.İşte bu gibi durumlar bakanın kulağında gidiyo ve bu nedenlerden dolayı ilanı bekletiyo.Artık size kim duyum paylaşırsa inanmayın.Bizim üzerimizden herkes prim yaptı ve yapmaya devam ediyo.Neymiş efendim halkbank uzman yardımcılığını kazandırmış onun reklamını yapıyo dershaneci biri.Umarım aym sonucu 1 aya açıklanır ve durum kimsenin umut tacirliği yapmasına fırsat vermeden açıklanır ve düzenlemeyle birlikte artık maliyenin kadroları eskiden olduğu gibi hak ettiği duruma ve yüksek alım yapan kurum haline gelir.
-
Kutluay 2017 kpss çalışın diyor Twitter'da moralim bozuldu şimdi
-
Kutluay hocanın duyumları çıkmaz
-
Guylarin vergi uzmanı olma durumu varmış 2017 sonrası yapılacak olmasin ondan dolayi
-
Biz etkinlik yaptık o kadar bir Allahın kulu duymadı bunlar ilk defa yapıyor ne sendikasi ne şunu ne bunu hepsi destek veriyor ve duyuyor arkadaşlar duymak istediklerini duyuyorlar 4000 kişiyi mutlu edip 130 bin kişiyi mağdur edecekler bunu kimse görmezse Allah götür adam gelmiş 50 yaşına uzmanlık istiyor niye 3 kuruş fazla maaş almak için biz kimin umrundayiz ki Kutluay a gelince inanmayin o tarlasini yağmur yağan yere kaldırıyor dünkü etkinliği görünce görüşü değişti sadece
-
@TugayÇ bence cok haklisin korkuya endiseye gerek yok . Zaten herkes istihtam istihtam diye ciğlik atiyor eger bi alim olursa bence insallah olacak umudum var benim oda bizden olacak . O hoca bu hocayada takilmayalim arkadaslar ALLAH büyük topragin altindaki bir böceğin bile rizkini duşunen bizide düşünüyordur inanin buna. Bize düşen emek vermek sabredecez emek verecez ve ve bizimde olacak insallah . Lutfen kimse gardini düşürmesin hic biri bile olmazsa kpss geldi o puani almamiz lazim ben calişalim derim .
-
Var mı güzel haberler arkadaşlar. Artık yorulduk ,sabırla yoğrulduk hepimiz farkındayım.