2016 Aralık GUY Sınavı
-
![alt text]( image url) ne diyor bu
-
@Ricardoreyiz Herkes bi fuatavni tarzına bürünmüş popüler olmak için umut tacirliği yapıyor. Kutluay'ya sorsan o da bilmez ne anlatmak istediğini.
-
@Ricardoreyiz ben martta alım olacak demedim kitap reklami yapmadım bida kitabımı alın siz yine diyor herkesin derdi para
-
Daha önce 2800 diyordu 31 ocakta
-
2800 2020 2000 3000 1750 1800 o kadar duyum oldu ki. Ağustos ayından beri
-
Arkadaşlarım Guy oldu takım elbiseli fotoğraf atıyor biz hala hergün kütüphane
-
Arkadaşlar sakın inanmayın kutluay kararlının tahminleri hep asılsız.Kendinin reklamı derdinde.Vergi uzmanlığı hemen olacak şey değil.Dediğim gibi maliyede düzenleme bana göre anayasa mahkemesi sonucuna bağlı çünkü özlük haklarını esastan karara bağlayacak.Belkide artık bu kurum içi uzmanlık isteyenlerin sesi tamamen kesilecek.Onların mücadelesi maaş artsın diye.Mevcut guyların isteği daha farklı eşit işe eşit özlük hak istiyolar.Spor uzmanı kültür uzmanı ne yapar?Hazineye karşı 1.dereceden sorumlu uzmanın özlük hakkı neden onlardan az olsun?Bu nedenle aymye gittiler.Eğer bir düzenleme olacaksada guy ilanı gelsin.Çünkü puanlarımız yanacak.2017 kpss sonrasına kalmamalı.Bıkkınlık bizi kpssde çok etkiler.Dersin başına oturamıyoruz artık.Benim gözümde ilan bu hafta gelmeli.Ha bu kurum içi uzmanlık isteyneler yıllardır söylenen çaycı şoför gibi tipler
-
15 Mart duyumu yazan sen miydin
-
15 Mart duyumu yazan sen miydin
-
Kutluay hocaya mesaj attım yazdıklarıyla ilgili bakalım cvo verckmi
-
-
kadır koc hocadan sızlere msj var
İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ve Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl 24.sü yapılacak olan Kariyer Eğitim Günleri Programına Yılın Eğitimcisi sıfatıyla konuşmacı olarak davet edilmenin gururunu yaşamaktayım. Bu gururu yaşamama vesile olan öncelikle değerli öğretmenlerim, meslektaşlarım, ailem, arkadaşlarım ve tüm öğrencilerime teşekkürü bir borç bilirim.
ne dersınız faceden bıraz gonderı altına yorum yapalım mı guy la ılgılı???? -
@ynl006 cvp vermez
-
@ynl006 cevap verse dahi onu konuşmada söyleyecek biri değil. Biz yine söylemekten çekinmelim. Isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü misali
-
Ay inanmıyorum yaa herkes mı sözünün arkasında durmaz
-
@Ricardoreyiz 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Kutluay 2017 kpss çalışın diyor Twitter'da moralim bozuldu şimdi
Yeni kitabi cikiyor ondandir...
Zoruma gidiyor arkadas..2yillik dandik bir bölüm bitiren adamlar iş sahibi olup 3 cocukla ortalikta geziyor.. -
Kutluay hoca tam ne yazmis okuyayim diye twittera girdim. Acil a kadro ihiyaci olmayan kurumlar (paratez icine bddk vs kurumlar yazmis) referandum oncesi alim yapmayacaklar demis. Yahu bddk ilana cikali 1 hafta oldu arkadaslar. kimseye inanmadan kpss calisin. Pirince giderken eldeki bulgurdan olmayin. Kpss ye 3 ay kaldi !
-
Kutluay denen kalitesiz adam tabi ki öyle diyecek çünkü tamamen amaç ticari senin atanman falan umrunda değil. Şimdi bi denyo gelir o işi yıllarını vermiş der orası ayrı. Bunlara para kazandırmamak için tüm kitaplarım pdf ayrıca illa orijinal alacaksak 4 arkadaş para verip ortak alıyoruz ortak plan yapıp beraber dönüyoruz kitabı
-
@Rorschach159 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Kutluay denen kalitesiz adam tabi ki öyle diyecek çünkü tamamen amaç ticari senin atanman falan umrunda değil. Şimdi bi denyo gelir o işi yıllarını vermiş der orası ayrı. Bunlara para kazandırmamak için tüm kitaplarım pdf
Kesinlikle katiliyorum inanmayin, paranizi şunlara bağlamayin artik
-
@davetsiz Adem Kılıç denen adama da aynısını söyledim bi fanboyu geldi o işe yıllarını vermiş dedi benim gözümde tüm kitap sahibi olan alan hocaları tamamen ticari amaç güdüyor. 3-5 kişi hariç isim veriyorum İlhan Kılıç durumu olmayan pdfsini kullansın kitabımın ben hakkımı helal ediyorum dedi