2016 Aralık GUY Sınavı
-
daha geçen guy şu kadar kişi istihdam edecekmiş bir alımda mı 2800 alırlar bilmiyorum diyordu hoca diye geçiniyorlar valla hepsi rant peşinde
-
Degerli arkadaslarim hepimiz zor şartlar altinda bu kadar emek veriyoruz artik kendimizden biktik..zaten ilan yok boyle ilan gelecek deyip sonra kpss calisin demek nedir kelimeler ki ifayetsiz kaliyor @paretowilfredo bey sizi tanimiyorum ama bu alemde en kral adamsiniz nezdimde lutfen siz konusun herkes sussun artik biktik usandik......
-
O hocanın bugüne kadar hiç bir duyumu tutmadı.Ona bakmayın.
-
O hocalar milletin moralini bozuyor çoğu hoca ilan gelmeyince kpss ye çalışın bilgi aldım alım yok şu kitabı alın diyor yazık valla twitterdan eleştirince engelliyorlar benim kaç tane hesabımı engelledi o hocalar
-
Gelen yuksek kadrolarin hepsi Sayin Mehmet Simsek Bey zamaninda 5000 vmy aldi o olsaydi simdi bu grubun buyuk cogunlugu mufettisti ..
-
Arkadaşlar twitterdan bi arkadaşımız msj attı kendisiyle konuşmalarımı yayınlıyorum kendisini davet ettim ama biraz çekindi kesinlikle etkinlik yapın sesinizi duyurun diyor kendisi ihtiyaç olduğunu söylüyor ama sizin kadroları kapacaklar sıkıntı var sesleri yüksek çıkıyo kurum içindekilerin o yüzden @John-Nash kardeşim bu işe bi eğilelim organize olalım
-
-
-
-
Ya nasıl olurda twitterı gençler kadar etkin kullanamayan emekliliği gelmis insanlar bizden daha cok ses getirebilir aklım almıyor nerde bu iibfliler
-
iibf bir pazar haline gelmiş, önüne gelen bir tezgah açıp sömürebildiği kadar sömürüyor önceden ygs-lys dersaneleri olurdu onları kapattılar, onların yerini kpss dersaneleri aldı
-
Adamların arkasında sendika var öğretmenlerin arkasında da sendika var sorunları bire bir gidip anlatabiliyorlar bizim oyle bir şansımız yok
-
Arkadaş başlığı açtı kurumiçiuzmanlık diye hakkatten gerisi bize kalmış
-
Bu pişkinlik ve arsızlıkla tabi ses getirirler amca utanmadan haddini bil bilmediğin şey hakkında konuşma yazmış üç kuruş daha fazla alcakladiye hiç haketmedikleri unvanlar için tepki gösterdik diye bizi parçalıcaklar terbiyesizler
-
Tercihiniyap.net in haberini yayalım daha fazla hesap açalım facedeki arkadaşlar da paylaşsınlar grupta , facedekilerin haberi olmuyor sonra
-
Su salı günü yapamadıgımız etkinligi bugun ve cuma yapabilme ihtimalimiz var mı acaba bilgisi olan arkadaşlar bizi de bilgilendirebilir mi?gelmeyen sınavlarla baş ettiğimiz yetmezmiş gibi kurumici uzmanlık çıktı basımıza
-
Bence korkulacak bisey yok. Kurum ici uzmanlik sinavi 5 yildir talep ediliyor. Yeni bisey degil. Naci Agbal neyin ne oldugunun farkinda. Ayrica birkac gun once gib merkezde calistirmak uzere guylarin arasindan 15 kisiyi almak icin ilana cikti. ( bu ilan bizim icin degil zaten guy olanlarin arasindan) ve bu ilanda 4 yillik lisans mezunlari guylar basvurabilir diyodu. Kurum ici istemdiler. Hatta guyader grubunda da paylastilar.
-
@TugayÇ haklısın kardeşim bende seninle aynı düşüncedeyimde işte bu referandum işin içine girince ne olacağı belli olmaz oy maks. Bildiğin üzere
-
@LUCASS kardesim eger referandumdan supriz cikarsa bize cikar gerisini salla
-
@TugayÇ kutluay kararlı ilan gelmeyeceğini ima ederek kpss çalışın yazmış