2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Ricardoreyiz bunları görünce insan kurumda ki guylara üzülüyor . Bunların "alayını" uzman yapsalar. Guyları da başka bir isimde toplasalar. Adamlar 2 yıllık hesabı sırf bu yüzden açmış
-
Arkadaslar twiterde kurum disi gelir uzmanligina evet diye yeni bir tag acildi destek verelim hepbirlikte
-
@Ricardoreyiz + bunlar guyları ezmeye çalışıyorlar.
Hasetlikten çatlıyorlar çünkü. -
@DGN bizim kadrolari vergi uzmanı yapıp özlük haklarını iyi yapsalar olur mesela
-
@yatutarsa yazdım cevap vermiyor
-
ya bn ne guzl 14 marta kadar beklıcktm kım cıkardı bu 1 martı
-
1 martta gitti hadi bakalim kaldı 15 gün...
-
Önceden duyumunda bir prestiji vardı şimdi önüne gelen duyumcu oldu her yönden talihsiz bir dönemden geciyoruz Allah yardimcimiz olsun.
-
heralde bızım ılan ısı yalan oldu dostlar. sımdıye kadar butun duyumlar foss cıktı. bu subat sonu mart bası duyumu mantıklı gelıyordu ama oda olmadı. cumleten gecmıs olsun.. hakkımızda hayırlısı. mucadeleye mecburen devam edecez artık napalım
-
Arkadaslar neden herkes 15 marta kadar ilan ilan suresi kosuyor anlamadim aciklarmisiniz
-
@rosebud06 herkesinki bi umut işte
-
Bende sabah kalkınca ise gitmek iş diyologlari kurmak istiyorum.dort duvar arasında bambaşka bir hayat.yasitlarimiz kucağına bebek alırken biz bu hayallere uzak yaşıyoruz.okudugum için pişman değilim ama daha iyi bir bölüm olabilirdi...suclayamiyorum kendimi çünkü suçlu ben değilim.bize bunlari yaşayanlar diğer tarafta rahat uyuyabilecekmi hayır ...
-
Arkadaşlar yeni yazımızı söylediğimiz gibi TY olarak kaleme aldık. Geçtiğimiz yıllarla ciddi bir karşılaştırma yazısı oldu. Bu sene olan mağduriyeti içtenlikle ifade etmeye çalıştık. Dediğimiz gibi yazının yayılması hepimizin elinde, link vermeden de bunu sağlayabilirsiniz. Bir de google aramalarında yazıyı yukarı taşıyan şey de yazı isminin aranarak, bulunup tıklanması. Sonra yazı neden tırmanmıyor, bu şekilde kimse farketmez diyen arkadaşlarımızın bilgisi olsun.
-
@Antimülakat ellerine sağlık yarın herkesi etiketleriz
-
Arkadaslar ben attigim twetleri GunBiterken taginde göremiyorum .
-
-
kutluay kararlı yazms
Son aldığım bilgiler doğrultusunda tek söyleyeceğim budur.. Sıkı bir şekilde 2017 kpssye hazırlanmak lazım.. Mevzuatı iyi takip edrlim
-
@İnmyheart şimdiye kadar guy gelecek diye paylaşmıştı demek ki artık kpss sonrasına kaldı diyo
-
@aylin-yılmaz kıme ınanacagmzı sasırdk bu ne yaa
-
İnanmayın hocaya moralinizi bozmayın