2016 Aralık GUY Sınavı
-
Tag a yazmayın gündemden düşsün tag baktım hep bizden tweetleri spamlayın niye yazıyorsunuz
-
@köyün-ağası kavga etcektim ne güzel kursagimda bıraktın
-
Arkadaşlar konumuzla belki alakasız ama içimi kemiren bişey daha var şimdi bir sürü insan bunu bekliyor geçen seneden de bir bu kadar kişi var eskisi gibi düşük puanlarla girilmeyecek diye korkuyorum ortalığı karıştırmak gibi bir niyetim yok ha sadece huzursuz ediyor beni aklıma geldikçe şimdi o kadar bekleyip de girememek çok kötü eder
-
@aksaçlı hocam sen girersin 83 değil miydi puanın sıkıntı yapma kendine bunu
-
Alım olsada bi ankara kurum sınavı görelim
-
@ddguy hiç bir bilgim yok hocam normalde yapılması lazım
-
@ddguy bakıyorum 85 90 lar havada ucusuyor ilk girişim olcak olursa oyüzden yersiz panik yapıyorum heralde
-
@aksaçlı benim puanim 80 ben bile bi umutla çalışıyorum kardes sen haydi haydi girersin
-
@ddguy inşallah hep beraber gireriz istediğimiz yerlere aslında tecrübeli arkadaşlar bır iki şey söylese bu konuda şehir seçerken nasıl davranilmasi hakkında iyi olur
-
Arkadaşlar uzun zamandır takip edemiyorum başlığı kayda değer bi duyum paylaşıldı mı umut var mi
-
1 mart dıyen kımdı
-
@İnmyheart Kadir hocaydı :))
-
@aksaçlı kardeş ilan gelince spekülatif yorum yapan çok olur , geçen yıl 81 puan aldım.
Ankara hariç heryer rahat gelir , ama ilan sayısıyla da orantılı tabi .
5-10 kişilik yerler avantajlı da olabilir , dezavantajlı da 100-200 kişilik iller çok rahat gelir -
Saçı sakalı ağarmış dayılar yazmış sen napacan kurum ici sınavı gençlerin ekmeğiyle oynuyorlar
-
ak saçlı bir amca da böyle yazmış bana - Biz zaten bu kurumda çalışıyoruz.Bilmediğin konular hakkında yorum yapma.Kpss ye iyi çalış sen de bi yerlere atan. yanlış mı biliyorum bunlar kurum sınavlarına girmeden atandılar dimi
-
Mart 14 diyen vardı son 13 o zaman
-
@aylin-yılmaz kurum sınava girmediler ,
Kimi odacı kimi şöför kimi bilmem ne beleşçi -
@aylin-yılmaz Guy olursam şunlara iyi hava atacam
-
@DGN amca silmiş geri bana yazdığını cevap verecektim
-
@aylin-yılmaz bildiğin boş adamlar sen ne iş yapiyon dayı kurumda yaz