2016 Aralık GUY Sınavı
-
Sabah baktığımda bir sürü duyum vardı bgn yarın gelir diye akşam bakıyorum olumsuz hava .Bı turlu bu işi anlayamadım ...
-
Arkadaslar yok mu sözlüklerde yazarlık yapan kimse aramızda oralarda gündem olalım oralarda yükseltelim sesimizi birazda..
-
@hayalimsgk 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaslar yok mu sözlüklerde yazarlık yapan kimse aramızda oralarda gündem olalım oralarda yükseltelim sesimizi birazda..
Hocam uzun yıllar ekşi sözlük ve uludağ sözlükte yazdım (simdi ikiside yok) uludağ sözlüğü geç zaten. Ekşi'nin kültürünü çok çok iyi biliyorum. Verilecek cevapları yapılacak esprileri hatta kısmen hangi nicklerin yazabileceğini. İlk söyleyecekleri şey oy vermeseydin deyip başlarlar oraya yazanları suçlamaya. Akp karşıtı din karşıtı, futbol ve +18 içerikler dışında başlığın gündeme gelmesi genelde zor. Hele hele bizim derdimizin gelmesi imkansız.
-
@Fabrizio sende haklısın hocam eksidekileri zaten anlamıyorum hiç. . Neredeyse hepsi üst tabakadaymis gibi takılıyor bizim yaramiza pek merhem olmazlar..
-
@jevons imza kampanyası çok mantıklı gelmiyor hocam ama benim fikrim herkes eline fon kartonu alır uzmanlık sınavı istediğini veya kadro istediğini resimleri çekip twitterda paylaşırsa veya veya güzel bir video çekilip kadro istediğimiz sosyal medya da paylaşılırsa çok tutar
-
@John-Nash hemen bir tane paylaşayım o halde
-
@John-Nash cuma günü etkinlik yapılacak mi yoksa şu adam yüzünden iptal mi bi bilgin var mı hocam
-
@köyün-ağası ağam sen de sana gönderdiğim sarıyı profil fotosu yap fon karton alıp yazın paylaşın arkadaşlar
-
Guy alımı gelmeyecek mo şimdi
-
@aylin-yılmaz tamam oyle yapayım
-
Ben yazdım ya KPSS A grubuna emek verenler olarak kurum içi guy sınavı istemiyoruz diye tagle birlikte
-
@yatutarsa adamların rahatlığa bak git çalış KPSS puanını al sınava gir
-
Arkadaşlar adamlar resmen türkiye gündemine girdiler hemde haketmedikleri kadroları haklarıymıs gibi göstererek.bununla ilgili bi yazı hazırlasak ve iibfli tüm arkadaşlarımıza ve guy olarak çalısan arkadaşlarımıza gondersek ve haksızlıgı paylasmalarını rica ederek sesimizi duyurmaya calissak sonucta guy arkadaslarimiza ayni isi yapiyoruz ama siz bizden daha cok maas aliyorsunuz die dışlayanlar hep bu arkadaslar degil mi.bizde algıyı sadece sınav bekleyenlere degil atanan ve 2017 kpss sınavına girerek atanmayı bekleyecek arkadaslara dogru genısletsek?
-
Aynı isi yapıp daha az maaş aliyorlarmis sen alan sınavına hazirlanmiyorsun yıllarca ona say
-
Arkadaşlar geçmiş yıllarda yapılan gelir uzman yardımcılığı sınavları üzerinden yeni bir yazı kaleme alıyoruz. Bu kadar emek verildikten sonra temcit pilavı gibi olsa da bu işin ucunu kaçırmanızı istemiyoruz. Puan üzerinde, bu sene gelmeyen ilan için ciddi bir eleştiri tarzında bir yazı olacak geçen sefer olduğu gibi yazıyı facebook sayfa ve gruplarına, twitter hesaplarına, konuyla ilgili otoritelere kopyala yapıştır ile paylaşım yapmanızı umut ediyoruz. Her hafta bir yazı ile kamu baskısı ve iibf'lilerin sesini duyurmayı umut ediyoruz.
-
bi kaç tweet atıyım dedim bana saldırıyorlar sen nerden bilecen yazmış
-
@aylin-yılmaz Aylin başkan kime yazdın bi de de biraz kavga edeyim bende
-
@ddguy #KurumİçiGelirUzmanlığınaEVET tagına
-
@Fabrizio eksi sozluk konusunu daha once dile getirilmisti burda ama çokilgi çekmedi .Söylediklerinize katılmakla birlikte gündem oluşturma konusunda bir ağırlığı oldugunu atlayamayız . Geçen haftalarada bir mülakattan elenen arkadaş derdini anlatmış bir gün boyunce gündemde kalmıştı biz de denemeden bilemeyiz.
-
Bizim kadromuzu versinler sonra ne bok yerlerse yesinler