2016 Aralık GUY Sınavı
-
@köyün-ağası vallaya dedim noluyo bugün falan
-
Ben duyumcu değilim bi ara öyle bişey vardı bi tanıdık sordurmustu yakinda alım olacak demişti hala geçerli mi bilmiyorum
-
Kutluay kararlidan aldığım cvo sınav olmayacak büyük ihtimal birkaç hoca sallıyor bizde arkasını topluyoruz onların .Neden sınav yok sorusuna sistem değişikliği ve referandum dedi .Vergi uzmanı olayımi dedim bakalım dedi.
-
@nene-hatun şu an adem kılıca bunu yazıp Kutluay sizin için sallıyor dedi yazabilirim
-
ortalığı karıştırmayın hocaları bir birine düşürmeyin :):)
-
Zaman kimin haklı olduğunu zaten gösterir bence Dr böyle bişey gerek yok bence herkes ongirusunu söylüyor keza ders çalışmak bizim için spor oldu .guy olunca da aynen devam ;)))
-
@Ricardoreyiz bugün mü artik duyumlar boyle gencler tarih bekleme derdi sona erdi
-
@Ricardoreyiz hocam üç hafta önce bana da aynısını demişti adem hocanın temennisi o yani gelecek mi gelmicek mi bilmiyor sadece bekliyorum demişti banada
-
zzzzzzzzzzzzzzzz
-
O adamın 2 senedir dediği hiç bir şey çıkmadı. Şu an sınavın olma ihtimali Dr va olmama bunu fa bir tek Allah biliyor. Eskiden olsa duyumlar sağlamdı tamam derdim ama şu süreçte kimseye inanmayın... Üç ayı iyi değerlendirelim
-
Hocalarin soylemleri neden net degil isimiz gucumuz yok cumlede anlam ariyoruz ayiptir vicdansizliktir ya susun belki gozumuzde daha bir karizma olursunuz ya da net olun net!!!
-
@paretowilfredo hocam artik yorum yapsaniz..
-
@paretowilfredo cidden yetmez mi bu kadar sessizlik herkes bişey diyor, önemli olan sizin ne demeniz acilen bir açıklama yaparsanız çok iyii olacak
-
KPSSkitaplari haftaya çıkıyor o hocanın 10lu guy denemeleri yerine hukukları satması mantikli
-
Arkadaşlar yeni Gib i aradım sınavı sordum.Sıkıntıları kısaca söyledim Lütfen sizde telefon meşgul değilken hemen bugün arayin.Çünkü bu aramalar fazla olunca yukarı iletiyorlar.03124153000 hemen arayalım.
-
Artık kaybedecek birseyimiz yok puanlar gidiyor.
-
@Aristo76 ne dediler hocam peki siteyi takip edin mi
-
Ne desin istiyorsunuz peki?Durmadan;''pareto şunu açıkla,pareto bunu açıkla''..Kurumdaki iki,üç numaralı pozisyonların doğru-düzgün bilgisi yokken,adam her an her şeyi açıklama yapabilecek kadar nereden bilsin..Niyetimiz o olmasa da adamın üstünde büyük baskı kuruyoruz ..
-
@kpsshobimdir bende aradım suan için birsey yok takip edin dediler.
-
Arkadaşlar sakin, bugün konuştum ilanın gelmesi yakındır demek istiyor... ilan bugün gelmiyor!