2016 Aralık GUY Sınavı
-
@aylin-yılmaz A kadroları genel olarak 35 yaş sınırı olduğu için ilana yazmamışta olabilirler:) Ama olsun dayının aklını karıştırılarım belki saf değiştirir:D
-
@aylin-yılmaz açık konuşmak gerekirse ben kesinlikle kurumiçi sınavın açılacağını sanmıyorum.biraz araştırdım her yıl düzenli olarak belirli haber sitelerine haber yaptırmışlar milletvekilleri ile görüşmeler yapmışlar açık konuşmak gerekirse bu tamamen memursen'in üye potansiyelini arttırmak için sürekli kullandığı bir argüman .
-
@guyan-gelmiş ben de sanmıyorum maliye tasarruf tasarruf diye bağırırken ne diye 50 yaşında adama uzmanlık sınavı açsın sırf maaşı yükselsin diye hem de
-
@guyan-gelmiş referandumdan faydalanmak bunların amacı fırsatçılar
-
@guyan-gelmiş inş kardeşim
-
Şu alım gelseydi kpss e daha moralli çalışmis olurduk en azından
-
Kadir koç engelliyomus guy soranlari artık duyumları yalan çıktı adam bizim sayemizde reklam yaptı bunların yatacak yeri yok boşuna millete ümit veriyo
-
@guyan-gelmiş hocam yaş sınırı yoktur çünkü bnm babamda kurum içi uzmanlıkla gelir uzmanı oldu kpssde 50 şartı vardı dediğin gibi ve sınavı kazandığında 40lı yaşlarındaydı.Ama sınav tarihini hatırlamıyorm
-
@jevons o zaman benim şefim yanlış biliyor kusura bakmayın arkadaşlar.
-
@guyan-gelmiş ayrıca bilsem ilerde bu duruma gelicez toplardım sizi o sınavı basardık O yıllar maliyenin m sinden haberim yoktu
-
@jevons önemi yok arkadaşlar kurumiçisınavlara tepkinizi her fırsatta gösterinki birilerinin hakkının yendiği bilinsin , amcanın da azcık kafası karışsın huzursuz olsun
-
Naci Ağbal'a ne oldu bu aralar kanal kanal gezen bakan ortalıklarda yok bir yerlere gitse de oraya twit atsak
-
@guyan-gelmiş naci ağbal en son faceden bir şeyler paylaşıyodu arkadaşlara da söyledim onun altına yorum yağdırmıştık o günden sonra bakanı bir daha görmedim
-
@aylin-yılmaz belki de bizim sınavın olur'unu imzalamak için odasına geçmiştir
-
#iibftakip arkadaşlar şimdiden ülke tv ye yazmaya başlayalım belki sorarlar bakan yardımcısına alımla ilgili bir soru Saat 18:00 da konuk olacak tag filan bilmiyorum direk ülke tv nün twittrına yazalım
-
@k67 o adam sürekli kızları takip ediyo bi erkek takip ettiğini görmedim
-
@altaybozkırlı bilgin yok bari binlerce gence umit verme su onlarda değil ama biz kendi işimizi kendimiz görmüyoruz gidip tarih hocasından medet umuyoruz ...
-
Alım gelmezse 2017 kpss sonrası alimda hiçbir şey 80 altı görmeyecek tahminim
-
Gib de çalışan memurlar referandum için böyle ayaklandilar ama acaba guy ilani geleceğini duymuş olup da kendilerine birşeyler kadro ayartmaya çalışıyor olabilirler de
-
@mk-ank yeni uye oldum ama anlamaya calisiyorum nereye yazgmi