2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Gonca 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@mk-ank yeni uye oldum ama anlamaya calisiyorum nereye yazgmi
Uluslararasi ekonomik iliskiler ve kuruluslari nerden calismaliyim lutfen kaynak onerir misiniz
-
@altaybozkırlı kadir koç değil mi benim de dikkatimi çekti o
-
@yetkili-AĞAbey cok saglam bir falciya gittim ilan gelecek sinava kadar gelecek kadin ucmus hicbise bilmeden egitime gideceksin dedi dosyalarin icinde bir isin olacak dedi:)
-
@Gonca banada egede nasibin dedi ama alım yok Guy gelse yazacam
-
@yetkili-AĞAbey kpssden ciktigimda gitmistim ayni falciya hicbise solmeden sen iki sinava girmissin dedi ilki heyecanli ikincisi iyiydi dedi iyi puan gelck dedi simdiye kadar ne soylediyse oldu ama ne soylediyse
-
@Gonca Tutturduysa ilanda yakındır sen bir daha falcıya uğra sor bakalım
-
@Gonca mümkünse ilanın kpss den öncemi sonramı geleceğini de sorabilirmisin
-
@Gonca eğer ilan gelirse artık falcidan iibfliler çıkmaz Ins. artık gelir
-
bn ekımde gıtmstm falcıya ayın 9 u ıle 19 u arasnda gleck bekledgn haber demstı hala gelmedı ha bıde ege bolgesnde bı yere atanacaksn demıstı
-
@Gonca pegem , katalaksi
-
Kardeşlerim fal, sihir ,büyü bunları yapmak Allah-u tealaya şirk kosmaktir. Kendinize gelin dünyalık birşey için ahiretinizi yakmayın.Bende sizin gibi puan ile beklemekteyim.Duamız ile birşeyler talep edelim.Şeytanlardan yardım istemeyelim.
-
@İnmyheart banada ege demişti aynı kişi mi acaba
-
@İnmyheart onlar sahtekarlar dostum medet umma.
-
Adam diriliş için , yükseliş için kurum içi guya evet demiş . Sanırsın mübarek uzman olunca roma'yı feth edecek
-
@Ricardoreyiz izmirde gıttım bn @Aristo76 aynen ınanmıyorum zaten artık
-
Uygun fiyata fal bakılır medyum aga
-
@Aristo76
Ruhi Ersoy KPSS ile alakalı twitler atıyor ,
Dün ki WhatsApp çalışması yavaş yavaş etkisini gösteriyor .
Vekile Twitter hesabından yazalım -
@aksaçlı aynen kötü şeyler söylememek için biraktim takibi
-
Arkadaşlar burda fal işiyle uğraşacağınıza yazsanıza ülke tv ye garipsiniz yeminle ya belli kişilerden başka kimse yzmıyo oturduğumuz yerden bilgi alamıyacağımıza göre biraz baskı kuralım ne dersiniz ?
-
@iibflialcin twitterda benim arkadaşlar takip edin