2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Gonca kardeşim bazı falcilar geçmişi biliyo zaten ama sen buna biraz kendini fazla kaptırmışsin boşver gitme bi daha bu Allaha şirk kosmaktir yapma güzel kardeşim dua et daha çok umutlanirsin inşaAllah
-
@Del-Piero kardeşim belki sana öyle demislerdir hani klasik arayınca cevap veriyorlar ya öyle olabilir mi yani dışarıya haber sizmasin diye sana guvenmiyorum demiyorum kardeşim yanlis anlama da böyle bir ihtimal olabilir mi diyorum sadece
-
@Gonca ben de baktırmıştım çok etkilendim korktum
-
Cok dua etmistim ilan cok gec gelsin diye konulari bi kere daha bitiryim oyle gelsin ilan diye cok dua ettim yeni bitti konularim 2. Kere o yuzden de inaniyorum gelecek ilan ama falci olayina akil sir erdiremedim yani kadin normal degil butun sulalemi bildi yani alakasiz ne var ne yok bi de egitime gideceksin egitimde sana m harfli bi yakinin yardimci olacak dedi benim guy kuzenim var m harfli yani etse etse o yardim eder
-
@Gonca gelecegi ancak Allah bilir inanmayin böyle şeylere
-
@d..dguy arkadasim su an deli oldugumu dusunuyosun ama deli degilim gercekten yani p 35 im 86:)
-
@d..dguy Telefona çıkanlar ki genelde aynı kişiler,dediğin gibi hep aynı şeyleri tekrarlıyorlar..Dediğim gibi 2-3 dakikalık bir şey görüşme olmadı ve hiç de ''hımm kem küm'' yapmadım ne durumdaysak saygıyı koruyarak anlatmaya çalıştım ki onlarda her şeyin farkında zaten..''İlerisi için sabırla bekleyin'' dedi,''ben de zaten 1,5 senedir farklı bir şey yapmadığımızı yalnız artık hayatı erteleyecek noktada olmadığımızı'' söyledim..Ya baya bir şey konuştuk işte,pek söyleyecek bir şey bulamadı..En son yine samimiyetinize güvenerek soruyorum yıllardır buradasınız net olun 'sınav olacak' veya 'olmayacak' şeklinde dedim..Aldığım cevap ''olmayacak'' oldu..
-
@Gonca Rabbın dediğinin aksi yönünde hareket ettiğin için işlerinin hiç rast gitmediğini düşündün mü acaba? Rabbim bizleri korusun
-
@Gonca sen neyin kafasını yaşıyorsun kardeş ?
-
Eyvahhhhh uzak durmak lazım buralardan 3-5 gün hepimizi büyületir bu aman Yarabbi gidene kadar ben offline
-
@Gonca delilik den güzel kardeşim Allah yardimcin olsun inşaAllah o güzel puanla istediğin yere yerlesirsin dediğim gibi geçmişi bilebilirler lakin geleceği Allah tan başkası bilemez ona güvenip umut bağlamak Allah a şirk kosmaktir sen tovbe et dua et İNŞAALLAH
-
@Del-Piero inşaAllah tersi olur da ilan tez vakitte gelir
-
@d..dguy mesajıma cevap vermeyi düşünüyor musun
-
@d..dguy delilikten değil olacaktı o pardon düzeltme kaydı
-
@Gonca gerizekalı olduğunu düşünmeye başladım burada gelip falcı herşeyi bildi ay inanmıyoğğrum tavırların hoş değil
-
@aylin-yılmaz verdimmm
-
@d..dguy kpss puanim geldiginde dua etmistim gec acilsin diye baya zaman gecti ve konularim bitti o yuzden her an acilabilir:) Allah affetsin kardesim napalim caresizlik insani suyrkluyo iste
-
@dextermorgan arkadasim yaa puanin kac senin lutfen durust ol p35in kac
-
@Gonca 88
-
@Gonca işte bize düşen düzgün dua etmek sadece kendimizi düşünmemek ayrıca bu iş puanla olacak bi şey değil