2016 Aralık GUY Sınavı
-
@DGN hayir arkadasim ben de ilk girdigimde 69 almistim ve o zaman da gerizekali degildim ama sinir hastasi bi arakadas bana gerizekali deyince puanini merak ettim sadece bu kadar
-
ilan gelmeyecek haberinden sonra herkesin siniri bozuldu
-
Bu ileti silindi! -
Kafa bambaska simdi de kendiyle konusuyo kendisine cevap yaziyor..ey Allahim sen buyuksun bu insanlar uzman mufettis olacak, sen hayirlisini bilirsin..
Kimse cevap yazmasin arkadasa..gider herhalde -
@davetsiz senin kafan daha ustunse harcanma buralarda yazik olur sana
-
Arkadaşlar çok şükür sağlığımız yerinde motivasyonumuz düşmüş olabilir ama bnm gibi son demlerinde olanlar sabredelim son kez elimizden geleni yapalım daha yeni başlayanlarda var gücünüzle çalışın Allah büyüktür kapılarımızı açacak olan da o açılacağı zamanı bilen de o..
-
Arkadaslar Merhaba araniza yeni katildim bayadir takip ediyordum kayit olmaya karar verdim. Allah hepimizin yolunu acik etsin. Bende sizin gibi guy bekliyorum. Insallah guzel sonuclar alırız.
-
Bir komsumun kizi guy kendisi . Toplu bir alim olacağını fakat ohalin bitmesini beklediklerini soyledi tabi kesin bir haber degil bu sakin baska haberlerle karistirmayin. Sadece bana soyleneni soyledim kesinlikle yükümlülük altina giremem.. bilginiz olsun istedim.
-
@aksaçlı Yo söylediklerini yanlış anlamadım kardeş,inşallah dediğin gibi olmuştur fakat çok ümidim kalmadı açıkçası..
-
@Gonca kendi kendine konuşabilen bir kız negadarda değişik
-
@Del-Piero hep öyle olduk kardeşim umudumuz kalmadı evet
-
@Del-Piero kardes bu adam kimse artik büyük bir yükümlülük altina girmis haberin olsun yani..
-
Arkadaşlar herşey Bakanın ağzına bakıyor. @Del-Piero nun konuştuğu insan büyük ihtimal guy ilanı gelmesini istemeyen birisi.Maliyede şuan böyle bir bölünme var. 3 ihtimal var bunlardan birini bakan sececek .1. İhtimal kurumiçi guy 2. Kurumdışı guy 3. İse guy mesleğini tamamen kaldırılacak.Bizim yapmamız gereken Bakan üzerinde baskı oluşturmak . #iibfdüşmanıağbalistifa. Gibi taglar açalım. Bakan benim hemşerimdir çok sever ve destekleri ancak baskı oluşturmalıyız. Eğer şimdi ilan gelmezse KPSS sonrası da gelmiycek.
-
@safiTÜRK69 ozelkalemine mail at. Bugün aradim böyle söylediler
-
@Aslankayserili Valla ben işin kendimle olan kısmını doğru aksettireyim de kim neyin altına giriyor onu kendileri bilir artık..Bu kadar sabırsızlıkla bekleyen,bu ilanla yatıp kalkan birçok arkadaşımız varken ve böyle bir bilgi almışken,susmam söz konusu olamazdı..
-
@Del-Piero ben sana sus demedim ki. Ama bugün bende aradim her zaman ki sınav merkezini.. dedim olumlu bişey soyleyin bir emare soyleyin dedim. Gelir idaresi baskanindan baska kimse bu yükümlülüğün altina girmez giremez dedi..
-
O kurumiçi için falan hiç enerjinizi harcamayın bile,onlar neyin rüyasını görüyor inanılır gibi değil adamların derdine bak!!Alacakları cevap,bugün başbakanın taşeron işçilerine söylediklerinden farklı olmayacak..
-
@Aslankayserili Valla umuyorum öyledir,geçen de yazmıştım;'pazartesinden itibaren umut dolu iki hafta var önümüzde' diye ama bu kez olumsuz anlamda çok netti karşı taraf..
-
@safiTÜRK69 Dostum daha ne kadar bakacak bakanın ağzına!Şimdi 'Hadi sınav açıyoruz' dese sınav mayısta olacak..Kaldı ki şu dönemde bakan dahil kimsenin keyfinde olduğunu düşünmüyorum..Geçerli nedenleri olmadan,hele cb ve bb'nin mesajları bu kadar net iken kimse bu işi keyfiyete dökemez..
-
Bizim iş fallara kaldı