2016 Aralık GUY Sınavı
-
@dextermorgan benim de 86 aramizda cok da zeka farki yokmus demek ki
-
@dextermorgan Noldu bızım ılan yokmu bı duyumn
-
Şimdi sabah bugün ilan geliyorDu. Şimdi ise ortalık karma karışık. Ee ne olacak bizim bu halimiz. @paretowilfredo
-
@Gonca sınav geç açılsın diye dua etmen ve 9 ayda tekrarlarını bitirmen zeka seviyeni belli etti zaten , aklı başında biri için alan tekrarı 2-3 ay sürer.Falcı olayını söylemiyorum bile .
-
@d..dguy haklisin kardesim nasip
-
Şuan biri çıkıp dese 1 saate ilan gelcek diye yine inanmam ümidim fln da kalmadı artık 16 nisanda görüşürüz !!!
-
Burdaki herkesin sıkıntısı ayni degilmi..ilanin gelmemesi atanamamak bu yaşta bile hala ailenin eline bakmak.. hepiniz için de dua ediyorum çünkü bizi birbirimizden başka kimse anlayamiyor
-
@İnmyheart herkes gibi bizde bekliyoruz kardeşim hakkımızda hayırlısı
-
@Gonca 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@d..dguy arkadasim su an deli oldugumu dusunuyosun ama deli degilim gercekten yani p 35 im 86:)
Forumda yeterince troll var..artik sus olur mu. istersen 100 al bu kafayla ne fayda..Bize kotu haber gelmis ilan yok diyorlar millet sana yazma dedikce yok falciymis yok hepsini bilmişmis milletin sinirleriyle oynuyorsun
-
@dextermorgan mayista basladigimi nerden cikardin super zeka:) ayrica sen tum alani 2 ayda bitirebiliyosan harcanma buralarda:) 1, 5 ay sadece hukuk alir istedigim kadar bil her turlu 1.5 ay
-
her gün bi ayarsız geliyor buraya artık ilansızlıktan kafayı yemiş millet
-
@davetsiz sinir hastasi misin aradasim inanmazsan inanma oku gec sanane ki bu kadar parcalandin:)
-
@Gonca sana hiç bir şey kanıtlama mecburiyetinde değilim sadece yeteri kadar gergin olan bizlerin hassasiyetini anla ve o doğrultuda hareket et
-
@davetsiz senin puanin kac sinir hastasi:)
-
Offf arkadaşlar yeter ya millet bir haber varmı diye bakıyo buraya yeter uzatmayalım
-
Millet istediğini paylaşır istedigini anlatir siz inanmak istediğinizi inanirsiniz inanmak istediğinize inanmazsiniz ne kadar da yozlaşmış bir toplum halinr geldik aklin mantığın var. Cok yorum yapmak istiyorsan tavsiyede bulun. Bırakın birbirinizin düşüncesini vahşileştirmeyi.
-
@Gonca bu ne kibir ? 86 altı puanla atomumu parçaladın ?
İnsanların puanına göre mi konuşacaksın ? -
Geri geldim ya sırf şunu yazmak için geri geldim. Aynı tas aynı hamam. Ya niye cevap veriyosunuz. Vermeyin abi. Cevap verdikçe yazıyor arkadaş işte.
-
@dextermorgan kac yasindasin sen yaa ben 30 yasindayim ve ilk defa guzel puan aldim ve ilan gelmedi benden daha mi kotu durumdasin ki gerginligini anliyim ben sinav acilcak dediigimde niye ayrica gerilesin o da ayrica sacma tersine mutlu ol he inanmiyosan da oku gec niye kendini yirtiyorsun ki
-
forumun içine sıçtınız be