2016 Aralık GUY Sınavı
-
Abi gelsin artık şu ilan
-
Gel gönlümün baharı gel artık ne olur...
-
Gençler kavga edeceğimize icraatta bulunalim lütfen @dckd10 @dd_dkc @rft_dd tweeter hesaplarım bunlar lütfen takipleselim
-
Mücadele etmek isteyen arkadaşlar @John-Nash a özelden yazsın lütfen hadi millet son kez cabalayalim
-
Bir arkadaş vardi Bakanın abisine ulaşabiliyodu. Bakan beyin alim olacak calisin lafini bize iletti ama tam tarih yine yoktu. Daha sonra tarihi de sordurtacakti. Aradan nedeyse 15 20 gun gecti o arkadastan haber yok. Nerde bilen var mi ?
-
@Del-Piero teşekkürler kardeşim. Sanırım en yetkili kişiyle görüşmüşsün. Artık önümüz KPSS 3 ay var sanırım yeni KPSS ile alım yapılacak. eylül dönemini bekleyecez gibi.
-
Bugün bnde kötü oldum.Artık stresim iyice arttı.Hedefsiz gibiyim.Şuan evde misafirler var ve odamda saklanıyorum.Bizi bu hale getirenler ilerde nasıl rahat edecekler.İlksandaki puanlar ne öyle ya daha onlar bekliyo.Gerçekten bugün bitik durumdayım
-
#TürkiyeninNabzı kopyalayıp buna yazın arkadaşlar yazan çok az mutlaka duyarlar c.başkanı basdanismani konuşuyor
-
-
Arkadaşlar bence biraz sakinleşin lütfen. Arkadaşlar öncelikle kurum içi sınavına ait duyduğum şeyi söyleyeyim. Sanırım bundan önce yine naci ağbala gidiyorlar bu insanlar artık naci ağbal müsteşarken mi yoksa bakanken mi bilmiyorum. Naci bey listeye bakıyor ve genelde 40 yaş üstü olduklarını görüyor. "Gerek yok kurumiçi sınavına bunlar emekli olsunlar" deyip geri çeviriyor. Yani sayın Ağbal bakanken böyle bir sınavın olması çok düşük bir ihtimal. Tabii bu tamamen sayın Ağbalın sözlerinden çıkardığım kendi yorumum.
Diğer bir konu ise. Burdaki arkadaşların çoğu tahminimce 80 puan üstü. Ancak şunu görüyorum ki bu süreç hepimizi demoralize etmiş. Arkadaşlar farkındaysanız 87 gün kaldı kpssye. Ben daha önce de yazmıştım guy sınavında kpssden farklı olarak ceza yok diğerleri hemen hemen aynı konuların. Bence konuları yoğun olarak tekrarlamaya bakın. Bırakın guyun gelip gelmemesini. (Tabii ki ben gelmesini isterim inşallah gelir) Arkadaşlar kendinizi burda tüketmeyin kendinize yazık ediyorsunuz. Biraz da tevekkül etmek gerek sanırım. Hem hedefimiz sadece guy mu yani? Bu kadar emek vermiş yüksek puan almışken guy yetecek mi size? Sizleri bilmiyorum ama bana yetmeyecek hedefim vmy olmak. Bu kadar emek vermişken bu kadar sıkıntıya katlanmışken ben guyla yetinmek istemiyorum. Haa tabii ki şuan işsiziz ve ne olursa olsun guy bizim için çok iyi meslek. Ama ben bunla yetinmek istemiyorum ve bunun için daha çok çalışmamız gerekiyor. Eğer oturur çalışırsanız bu sene yeni girecek arkadaşların önünüze geçeceğine inanıyor musunuz? Ben inanmıyorum. Ama böyle devam edersek geçecekler bizleri. 2 yılımız heba olup gidecek. Burda inanın bazen birbirimizi çok geriyoruz burayı her açtığımda tartışma falan görmeye başladım herkeste gerginlik var. Sizi bilmem ama ben çok sıkıldım bu durumdan yani.
Şu kitap yazarı dersaneci veya hocalara da bir çift lafım var. Şu mecrada kitap yazan insanların duyumlarını gördük, kadir koç gibi 3 kuruş etmez kendi reklamını yapan oraya buraya yaranmaya çalışan değişik tipler gördük, dershaneye öğrenci kapmak için "2016 KPSSye girenler gümledi busene alım yok, 2017 KPSS'de patlama yaşanacak çok deli alımlar olacak" deyip sadece kendi kesesini düşünen dershane hocaları gördük. YAPMAYIN ARKADAŞLAR YAPMAYIN BÖYLE İNSANLARA YEM ETMEYİN KENDİNİZİ. Burda laf söylüyoruz ama face gruplarında twitterda binlerce takipçileri var. Bu adamları sizler bizler büyütüyoruz. Oysa sizin emekleriniz var uykusuz geceleriniz, insanlar gezerken dolaşırken kitaplara gömüldüğünüz günler var. Bütün emeklerinizi uykusuz günlerinizi böyle kan emicilerin ellerine, sözlerine bırakmayın arkadaşlar. Böyle insanlara prim vermeyin siz insansınız Allahın bu dünyada yarattığı en değerli varlıksınız. Kendinizi salmayın böyle aklınızı kullanın bu insanlara yem etmeyin kendinizi.
Farkında mısınız bilemem ama 10000. yorumu geçtik. Sayfalarca tartıştık onlarca duyum gördük.Ama ne elde edebildik koskoca bir HİÇ.
Siz emek verdiniz mi? Verdiniz. Puanınızı aldınız mı? Aldınız. Gerisi Allahtan. İyisiyle kötüsüyle...
Arkadaşlar sizi bilemem ama ben çok sıkıldım artık, cidden sıkıldım. Bence biraz sakinleşmenin motive olmanın vakti geldi. Bence siz de şapkanızı önünüze koyup biraz düşünün yazdıklarımı. Haksızsam buyurun burdayım istediğinizi söyleyin. Benden bu kadar. İçimi döktüm rahatladım. Gönül rahatlığıyla sigaramı yakabilirim şimdi.Sizleri de bilmeden kıracak bişey yazdıysam, sürçü lisan ettiysem affola. Hakkınızı helal edin.
-
@bonus Rica ederim kardeşim durum buydu ben de paylaşmak istedim..Zaten bu gelse de gelmese de kpss zorunluluk oldu,yeterliliğin düşürülmesinden sonra bu saatten sonra boşlamak doğru olmaz..
-
Biraz ses getirsek o kadroyu alıcaktık bence ama ses getiremedik çok az zaman kaldı eğer Ankara da bişeyler yapabilirsek ben ve üç arkadaşım gelmeye razıyız ben şahsen Giresunluyum il dışından yine bir çok insan gelebileceğini düşünüyorum referandum gibi biseyi kullanmak için çok az zamanımız kaldı
-
Tuğrul kocerde kurum içi uzmanlık diyor Twitter'da herkes kendini düşünüyor biz yalnızız alım konusunda 80 üstü puanlarımiz yanacak kimimiz tekrar alacak belki alamayacagiz alsak bile 1 yıl daha gitmiş olacak boşuna
-
@saay kardeş benimde hedefim guy degil burda çoğu kişinin öyledir ve KPSS zaten çalışıyoruz.Ancak 30 yaşına gelmiş aile baskısı ve askerlik sorunu olan arkadaşlar var onlar iÇin uğraşmalıyız. O kadro bu kadar emek veren insanların hakkı
-
KURUMİÇİ SINAVIN BİZE ETKİSİ TUĞRUL KOÇER YAZIYOR ve asla ONAYLAMIYORUM
@tugrulkocer gelelim bu sınavın siz İİBF liler açısından etkisine.
Sınav yapılır ise kurum DPB na alacağı Uzm Kadrosu kadar kadro iadesi ypr@tugrulkocer yani memur vhki güvenlik hizmetli şoför iade eder Gelir Uzm kadrosu alır.
Bu durumun siz İİBF lilere bir zararı yoktur.++@tugrulkocer sıfırdan bir personel istihdamı değil unvan değişikliği gibi düşünülmelidir.
Alınacak Gelir Uzm Yrd alımına etkisi yoktur.++@tugrulkocer bu kişiler Uzm olur ise GUY ihtiyacı kalmaz cümlesini diyar gibiyim.
Bu kişilerin %80 i Uzm olup emekli olacak kişilerdir.
@tugrulkocer yani maaşlarında düzelme olacak belli bir yaştan sonra okudukları okulun hakkını bir nebze olsun alacaklardır.
+++@tugrulkocer hiç bir ise yaramayan Uzm oldugu gibi yeni ise girecek GUY için el ayak olan kisilerde Uzm kadrosunu bu sınav ile alacaktır.
@tugrulkocer Gelir Uzm Yrd kadrosu ayrı bir kadro olduğu için alımında eksilme ya da degisiklik olmaz.Bu konuda rahat olmanız gerekir.
@tugrulkocer yani sizin işiniz ayrı kurum içi uzmanlık sınavı ayrı.
Bu sınav onlar için maaş artması demektir.
Sizin amacınız ise bir iş.@tugrulkocer bazı acimasiz yorumlar gördüm.
İşgal ettiğin yeri boşaltma, emekli ol vb.
Unutmayın ki o kişi senin baban annen de olabilirdi@tugrulkocer seni okutabilmek tuğla gibi kitapları almak dershaneye yazdırmak için hala çalışıyor olabilirdi.
Parası yetmiyor olabilirdi@tugrulkocer seni okutabilmek tuğla gibi kitapları almak dershaneye yazdırmak için hala çalışıyor olabilirdi.
Parası yetmiyor olabilirdi -
Arkadaşlar nerdeyse hepimizi üzdü bugünkü durum ama asla demoralize olmayalım...Unutmayalım ki ilan gelse de sadece ilan gelmiş olacak,ertesi hafta işbaşı yapmayacağız..Kaldı ki tecrübeliler bilir; guy mülakat süreci tam bir kaos..Tek kişi diyemez ki;''şu şu özelliğin varsa sen mülakatta avantajlısın,seni kolay kolay eleyemezler!''..Herkesin eli yettiği için hiçbir kırmızı çizgisi,belirleyici kıstası olmayan bir yer..Yani diyeceğim kpss bu sene tarihi fırsat,herkes sıfırlanıyor 1,5 senedir alım olmamış üstüne ihraçlar daha da sürecek..Yarın gidip özelde başlayan bile güzel puanlar alıp 2 sene kenarda bekletmeli hiç yoktan..Bakın bir başlık açmışlar ''2017 kpss'yi istişare edelim'' gibisinden,oralarda mantıklı önerilerle,kalan zamanı verimli geçirmek adına katkıda bulunulabilir..
-
........
-
Bu bakan olduğu sürece işimiz zor umarım kabine değişimi olduğunda bu bakan da gider çok ah aldı bu kadar milletin ahı çıkar bir yerden
-
İhtiyaç var alım yapmıyo böyle kendi vatanadaşına gencine düşmanca tavır almış gibi geliyo.Yani diyo ki yok size ilan milan.Cumhurbaşkanı durumumuzu bilse olay anında çözülecek gibi geliyo.Mehmet şimşekli günlerde lanet olsunki o zman iibf mezunu değildim
-
@saay bizim aklımızla oynuyorlar görcek onlar